Hoe doe je dat ..Sexy ouder worden ? / LIFESTYLE

DAPHNE SELFE IS ONLY 85 YEARS YOUNG AND STILL POSSES

Te veel mensen verouderen op dit moment dubbel zo snel als nodig is. Dat is ook niet gek, namelijk; met de westerse leefstijl jagen we in hoog tempo onze lichamelijke voorraden erdoor. Dat betekent dat het verval eerder inzet dan nodig is. De problemen beginnen al rond ons veertigste met kwaaltjes die eigenlijk pas vanaf je tachtigste horen te ontstaan. En toch streven we er massaal naar om eeuwig jong te blijven.

Wij zouden EENS moeten stoppen met streven naar jong blijven en in plaats daarvan gewoon focussen op het herstellen van ons gezonde (en natuurlijke) proces van veroudering, om zo stijlvol, elegant en sexy ouder te worden?

Voorbeeld? Stop met krampachtig de tijd stil willen zetten met botox en het nastreven van een ‘killer body’, maar weer gewoon de natuur op haar beloop laten en de schoonheid en wijsheid van ouderdom weer de plaats geven die ze verdienen..dat zou toch geweldig zijn!?

Oud worden op jouw eigen tempo?
1#Dat doe je in de eerste plaats door goed voor jezelf te zorgen en zuinig om te gaan met je natuurlijke voorraden en energie. Het betekent jezelf volledig accepteren zoals je nu bent (met de rimpels!), en vanuit acceptatie te kiezen om goed voor jezelf te zorgen en te genieten van de wijsheid die je inmiddels verzamelde.
2#Om in het originele tempo te verouderen, is zorgen voor een gezonde bloedsuikerspiegel. Een bloedsuikerspiegel die niet goed in balans is, kost je lichaam energie en zorgt voor een versneld verbruik van kostbare grondstoffen. Dus eet pure, onbewerkte producten (zoals groente, volkorengranen, noten, zaden, vis) en vermijd snelle suikers zoals bewerkte granen (witte rijst, witte pasta, koekjes), zoetigheid en frisdrank.
3#Verry importante!! om stijlvol te verouderen is? zorg dat je pretlichtjes in je ogen houdt. Niets maakt je namelijk jonger dan plezier in je leven hebben en nog vol in het leven te staan. Dus: doe wat je leuk vindt en gewoon lekker bij jezelf blijven!


VICHY DERCOS NUTRIENTS

De eerste haar verzorgingslijn van Vichy geformuleerd met natuurlijke ingrediënten die haar en hoofdhuid tegen dagelijkse invloeden beschermen en het haar laat stralen van gezondheid - zonder siliconen voor een natuurlijk gevoel /YOURSKIN - ACTIES

Populaire posts