Einde van de maand..heb je nog wel geld over? / LIFESTYLE

Houd jij ook altijd aan het einde van je salaris een stukje maand over, omdat je weer véél te veel geld hebt uitgegeven aan kleding? 
Het is altijd weer een struggle: je wil wél meegaan met de laatste trends en het liefst alle winkels leegkopen, maar tegelijkertijd ook op je geld letten....pfffff lastige klus voor sommigen. Lees snel de tips, wellicht heb je hier wat aan.

#1.Het zijn musthaves voor iedere garderobe: mooie, kwalitatieve basics. Je kunt er eindeloos mee combineren, plús, ze zijn tijdloos. Én ieder trend-item dat je hebt wordt erdoor versterkt, dus hier mag je best wat in investeren. 
#2.Je bent trendgevoelig? ..maar je hoeft natuurlijk niet iédere trend te volgen..toch? . Vind je dad sneakers stiekem maar lomp..  lekker laten gaan en sla een trend over..
#3.Stop jij je oude, ‘versleten’ kleding in een zak om het vervolgens in een kledingbak te gooien? Neem het eerst eens mee naar een kleermaker en vraag of hij je oude shirts, broeken en jurken een tweede leven kan inblazen. Wedden dat-ie er zonder veel aanpassingen iets heel leuks van weet te maken?


MAAR...HIER HOUDEN WIJ TOCH ZO VAN!
                                       

Populaire posts