Je hebt nooit genoeg kussens! /INTERIOR - EXTERIOR

Klik hier en kijk verder in de winkel van BasicLabel
De bank en je favoriete fauteuil worden pas echt cozy met sierkussens en een warm plaid. En een cozy zithoek is precies wat we willen nu het buiten donkerder wordt. Zodra de herfst begint, gaan we op zoek naar manieren om meer warmte toe te voegen aan de sfeer in huis. We branden kaarsjes, doen de gordijnen wat eerder dicht om het donker buiten te sluiten en kruipen lekker op de bank om de warmte op te zoeken. 

Een lekker sfeertje in huis halen
Sierkussens maken elke bank gezelliger, maar kussens zorgen ook voor meer zitcomfort. Een beetje overdaad schaadt in dit geval niet. Een flinke stapel kussens in je zithoek geeft het luxe gevoel van weldaad. Behalve je bank, wordt ook je fauteuil een stuk aantrekkelijker met decoratieve kussens. Met een andere set kussens, verander je heel gemakkelijk de sfeer in je interieur. Sierkussens zijn één van de meest veelzijdige accessoires om de sfeer in huis een flinke boost te geven. Voor de lente en zomer zoeken we het in de lichte kleuren en frisse stoffen als katoen en linnen. Voor de donkerdere maanden in de herfst en winter doen warme kleuren en aaibare stoffen het juist goed. Denk hierbij aan zacht luxe velvet en fake fur.
Mix & Match
De kleuren warm rood, donkerblauw, groen en geel hadden, naast grijstinten, het afgelopen jaar al een sterke opkomst. Voor het nieuwe jaar komen daar onder andere beige, karamel en prachtige bruintinten als warme kleuren bij. Durf te combineren! Mix & Match. Combineer kleuren en stoffen, maar durf ook een printje toe te voegen.
Mooi he ?.klik hier en kijk verder in de winkel van BasicLabelWE LOVE La Roche-Posay.💋


€ 33,58 / yourskin - larocheposay💋

De huid van je gezicht is zeer kwetsbaar voor allerlei invloeden van buiten. Geef daarom je huid de beste verzorging die er is. Een verzorgingsproduct moet hydrateren, voeden, herstellen en beschermen. Kies daarom voor de producten van La Roche-Posay.  

De huid wordt elastischer, soepeler en heeft een gezonde uitstraling. Rimpels en fijne lijntjes verminderen en de huid ziet er voller uit.

De unieke formule bestaat uit twee types hyaluronzuur: gefragmenteerd hyaluronzuur en hyaluronzuur met hoogmoleculair gewicht. Hyaluronzuur wordt door dermatologen gebruikt voor esthetische behandelingen tegen rimpels en een minder "volle" huid. Daarnaast is de formule verrijkt met vitamine B5 en Madeccassoside om de huid te kalmeren en herstellen.
Testresultaten*: Aan het einde van de dag: - 71% rimpels in het gezicht zijn minder zichtbaar. Na 4 weken: - 75% de teint oogt frisser; - 69% de huid ziet er vitaler uit; - 75% het gezicht ziet er uitgerust uit; - 75% de huid ziet er globaal beter uit. Effect na een esthetische procedure**: - 89% De recent geïrriteerde huid ziet er weer voller uit; - 77% Minder trekkend gevoel bij een recent geïrriteerde huid.
*Vragenlijsten voor zelfevaluatie, 52 Kaukasische vrouwen, 40/65 jaar, alle huidtypes, 100% verklaart een gevoelige huid te hebben, 5-punten waardeschaal **Kaukasische vrouwen en mannen die een dermocosmetische antirimpelprocedure hebben ondergaan (oppervlakkige peeling of injectie van hyaluronzuur - ongeveer 50/50) - het product werd gedurende 28 dagen tweemaal per dag ('s morgens en 's avonds) aangebracht op het gezicht, inclusief de oogcontour en de hals - ze vulden een vragenlijst voor subjectieve evaluatie in op D0Timm, D14 en D28 (5-punten waardeschaal)

Populaire posts