Mooie glazen mogen niet ontbreken op kersttafel / INTERIOR - EXTERIOR


Een verzorgde tafel is een wezenlijk onderdeel van het goede gevoel dat een gezamenlijke kerst maaltijd kan geven, en hét uitgangspunt om met bijzondere gerechten je gasten eens flink te verwennen. 
Ok! De borden en bestek zijn op tafel maar wat met de glazen? Ja die zijn ook heel belangrijk en hoe zet je precies de glazen op tafel?

Bij het neerzetten van de glazen moet je eerst even bedenken hoeveel verschillende drankjes je gaat serveren. Schenk je bijvoorbeeld een witte wijn bij het voorgerecht en een rode bij het hoofdgerecht? Dan heb je 2 wijnglazen nodig. Het liefste ook nog wijnglazen die bedoeld zijn voor de soort wijn die je gaat serveren. Een rode wijn wordt in een groter glas geserveerd dan een witte. Voor wat betreft de volgorde: het glas wat je als eerste gaat gebruiken, staat het meest rechts. Het laatst te gebruiken glas meest links. Een waterglas staat uiterst links van dit rijtje. De glazen kan je een beetje diagonaal plaatsen. zo dat hebben wij nu wel onder de knie, en nu wil je natuurlijk de glazen? We gingen natuurlijk op zoek naar de mooiste glazen,chique & de trendsetter!
fonq.nl

#Timeless / Pasabahce
De naam van deze serie geeft het al aan… een prachtige ‘tijdloze’ serie en voor iedere drank het juiste glas. Van borrelglaasjes tot robuuste longdrinks, de serie Timeless bezit ze allemaal! Met deze glazen maak je zeker indruk op je gasten voor de komende feestdagen! De indrukwekkende glasbewerking zal ze niet snel ontgaan. Nog een voordeel van deze toppers… na gebruik zet je ze eenvoudig in de vaatwasmachine. Perfect!  Timeless serie van Pasabahce is nu ook o.a. verkrijgbaar bij fonq.nl/pasabahce

Pasabahce is een Turks merk dat fabrieken heeft in Turkije, Oost-Europa en Rusland. Behalve een marktleider te zijn met een geschiedenis van 80 jaar wordt Pasabahce in eigen land beschouwd als het symbool van kwaliteit en vertrouwen. Dankzij de originele ontwerpen en de verscheidenheid aan categorieën en producten is Paşabahçe een trendsetter in zijn branche. 


Populaire posts