Natuurlijke Schoonheid - MAKE-UP TIPS! / VERZORGING

Tekst : Mandy
 Make-up artist

TIPS voor een natuurlijke (look ) schoonheid !

#Teint
Het is net als in de kunst; voordat een kunstschilder zijn penseel onderdompelt in kleur, brengt hij eerst een onderlaag aan op het doek. Het gezicht behandelen wij eigenlijk hetzelfde, we creëren eerst een egale teint als onderlaag.


klikklik! en ga hier naar Omybag

#Gelijkmatige teint
Begin met het reinigen, versterken en verzorgen van je huid
Breng na de dagcrème de Make-up op. Belangrijk: de tint moet voor een natuurlijke look overeenkomen met je eigen huidskleur. Met een Concealer kun je kleine oneffenheden wegwerken en de huid rond je ogen er frisser laten uitzien. Neem een tint lichter dan je eigen huid. Camoufleer alleen de donkere schaduwen rond je ogen. Dus alleen aan de binnenkant van je oog, niet aan de buitenkant.Breng eenFace Powder of Bronzing Powder met een poederkwast aan.

#Blozende wangen
Bij een rond gezicht breng je Rouge Powder aan met een rougekwast, van buiten naar binnen, een duimbreed onder het jukbeen. Een ovaal gezicht wordt symmetrisch door het rougeaccent met cirkelende bewegingen, centraal tussen het jukbeen en de onderkaak, over een groot oppervlak aan te brengen.Een hoekig gezicht krijgt een zachtere uitstraling als je de rouge op alle scherpe contouren aanbrengt, bijvoorbeeld aan de slapen, de buitenkant van de wangen en de onderkaak. Bij een bleke teint kun je de rouge het beste op het bovenste deel van de wangen en onder de wenkbrauwen aanbrengen. Zo krijg je een jongere uitstraling!

#Ogen
Zet prachtige kleuraccenten rondom je ogen en laat je innerlijke schoonheid stralen via je ogen.
Stralende ogen. Begin met het accentueren van je wenkbrauwen met een kleur die je mooi vindt. Gebruik hiervoor een oogschaduwpenseel. Hierna breng je een eyeshadow aan: breng een lichte kleur met het penseel op de binnenste ooghoeken naar boven toe aan. Een donkere kleur breng je aan op het gedeelte van je ogen (bijvoorbeeld hangende oogleden) dat je minder wilt accentueren.Je ogen vallen extra op wanneer je een kleur kiest die overeenkomt met de kleur van je ogen.

De Mascara is de finishing touch voor je ogen. Breng de mascara eerst op de onderste en dan op de bovenste wimpers aan en doe dat met zigzagbewegingen: plaats het borsteltje
diagonaal op de groeirichting van de wimpers en beweeg het heen en weer. Trek het borsteltje hierna zijdelings weg en niet naar boven toe. Oogmake-up kan heel gemakkelijk verwijderd worden met de milde, verzorgende reinigingsmelk .

#Lippen
Accentueer je lippen ter expressie van je persoonlijkheid.
Fluwelen lippen.Breng de Lipliner aan op je hele lippen. De vorm van de lippen wordt bepaald door de contour.Lipstick of Lip Gloss over de Lipliner aanbrengen.


DR. HAUSCKHA COSMETICA LANCEERT HAAR NIEUWSTE CREATIE! 

Voor de veeleisende, rijpere huid!!
Regeneratie Dagcrème Egaliserend zorgt voor een merkbaar gladdere huid en verfrist elke huidskleur met reflecterende, lichtgekleurde minerale pigmenten. De crème egaliseert lichte pigmentatie van de gezichtshuid,  verzacht lijntjes  en zorgt zo voor een levendig en egaal aanzien. De samenstelling van vitaliserende extracten van heilzame planten zoals rode klaver, bryophyllum en heermoes stimuleert de vochtregulatie van de huid. Waardevolle plantaardige oliën van avocado en olijven ondersteunen het herstellend vermogen en beschermen en verzorgen de huid op een aangename manier. Regeneratie Dagcrème Egaliserend trekt snel in de huid en laat elke teint stralen. De crème is ook een goede basis voor make-up.
Dr. Hauschka Regeneratie Dagcrème Egaliserend bevat 40 ml en kost € 48,06 . Het is te koop bij o.a. De Bijenkorf, Vitaminstore, Ekoplaza en gezondheidswinkels en of online bij 2b-natural.

Hauschka producten zijn voordelig bij 2B-natural
Wist je dat alle Dr. Hauschka producten met 20% korting worden verkocht bij 2B! Bij het afrekenen in de kassa zal de prijs worden verrekend

Populaire posts