Vriendschapsverdriet? / LIFESTYLE


Een partner kan je hart breken op vele manieren. Of het nu gaat om een geheime crush, of jarenlange relatie die ten einde komt door welke omstandigheden dan ook,tja love en afscheid doet verdriet. 

Maar er zijn ook vriendschappen die een beperkte houdbaarheid kennen. Vriendschap is namelijk en algemeen gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Maar wat als dit vertrouwen geschaad wordt?..... bestaat er zoiets als vriendschapsverdriet?
Feit wil, we bewandelen allemaal een ander pad. Waar je in je tienerjaren de grootse plannen had, blijkt dat de ene gaat voor een stabiele relatie met kinderen of carrière en door o.a. deze verschillende paden ontstaat er een verschillende verwachtingspatroon …kortom de een gaat rechts de ander links.

Met het verlies van een vriendschap kan ook verdriet gepaard gaan. Een vriend is iemand die in tegenstelling tot je familie bewust voor je kiest en daarmee verschillende rollen aanneemt. Zo moedigen we vrienden aan, luisteren we naar het zoveelste verhaal over die ene ex en of drama en zijn we elkaars geweten. .. en het is helemaal niet gek dat we dan verdrietig zijn als we dit verliezen en soms zelfs rouwen.

Dus, wees dankbaar voor de kostbare momenten. Men zegt, waar een deur sluit ontstaat ruimte voor een andere vriendschap, en vergeet niet dat het belangrijk is om de momenten van toen te blijven waarderen.

MOOI HE ?!
€129,- / DESIGUAL - denim jack


Populaire posts