Wat kan je allemaal doen met een concealer? / MAKE-UP - VERZORGING


Wist je dat je met een concealer meer kan doen dan alleen het camoufleren van oneffenheden?....


#1 Gebruik je foundation? Breng dan eerst foundation op je gezicht aan en dan pas de concealer. Je zult dan merken dat je veel minder dekking hoeft te gebruiken.
#2 Oogschaduwprimer is voortaan overbodig /Ook is oogschaduw primer geheel overbodig wanneer je concealer in huis hebt. Gebruik hiervoor je concealer...en dat werkt net zo goed werkt al een oogschaduw primer.
#3 The pffff morning /Soms heb je zo’n dag dat je alles hebt geprobeerd, maar je blijft er gewoon moe uitzien. Ook in zo’n geval is concealer je redder in nood, want zo creëer je in een handomdraai de illusie dat je klaar wakker bent (of geen kater hebt). Breng een concealer die een tint lichter is dan je huid aan op drie verschillende gebieden: je binnenste ooghoek, het midden van je ooglid en net onder je wenkbrauw. Veeg dit vervolgens licht uit voor een natuurlijk effect ...verry makkelijk toch?
#4 Het magische ooghoek /Wanneer je het onder je ogen aanbrengt, doe dit dan in de vorm van een driehoek. Met deze truck verdwijnen niet alleen je donkere cirkels, maar creëer je ook de illusie dat je een ‘facelift‘ hebt gehad.
#5 Wenkbrauwen /Benadruk je wenkbrauwen door rondom de wenkbrauwboog een concealer aan te brengen die een tint lichter is dan je huidskleur. Vervolgens blend je het met je vinger en krijg je een veel natuurlijker effect. Uitschieters komen dan ook regelmatig voor. Maar in plaats van helemaal opnieuw te beginnen, kun je ook deze uitschieters wegwerken met een concealer..verry makkelijk toch?
Clinique / NICEBEAUTY  € 23,91
YSL / NICEBEAUTY € 33,88 
Jane Iredale / NICEBEAUTY € 28,17

Populaire posts