Alcohol & Huid / NAZAN DERMACARE

Tekst: Nazan Tastan
@andbeauty.nl.
@nazan-dermacare


Het is algemeen bekend dat alcohol vocht onttrekt aan de huid. Ook blokkeert het orgaan, door alcohol...

De goede hormonen en vitamines die de huid nodig heeft om te herstellen is hierdoor vertraagd. Bovendien wordt de productie van collageen verminderd. Collageen in de huid zorgt ervoor dat de huid soepel en jong blijft.
Van belang is dat je dus een goede anti-rimpelcrème en hydraterend of anti-aging serum gebruikt. Met deze huidverzorgende producten kan je dit effect maar beperkt tegen gaan. De negatieve invloeden van binnen uit zijn immers veel groter.

Het gevolg: door de tekorten wordt je huid droog, dof en minder soepel. En misschien is het wel te verbergen of camoufleren met een laag make-up, maar dat is slechts tijdelijk.

Zo verergert drank ook huidziektes als acne. Omdat het lichaam een tekort heeft aan vocht probeert het dan aan andere plaatsen van het lichaam te onttrekken, en één van die plaatsen is de huid. Maar een droge huid is juist een goede voedingsbodem voor acne en gerstekorrels. Gerstekorels- De eerste factor die mee kan spelen bij het ontstaan van een gerstekorrel is het hebben van een droge huid. Mensen die last hebben van een vochtarme huid hebben meer kans op gerstekorrels.


Een gerstekorrel wordt ook wel een milia genoemd. Ze ontstaan doordat een talgkliertje op een zweetkliertje verstopt raken. Gerstekorrels zijn witte, harde bolletjes in de huid. Ze zijn zo’n 1-2 millimeter groot. Leeftijd speelt geen rol, net zoals geslacht niet, ze komen namelijk bij zowel mannen als vrouwen voor.

# Vocht rondom je ogen ? -Als jij vaak alcohol drinkt, zal je na verloop van tijd merken dat je ogen steeds meer gaan opzwellen. Dit komt omdat alcohol ervoor zorgt dat je bloedvaten wijder worden. Doordat de bloedvaten wijder worden, gaat het vocht in je lichaam zich anders verdelen dan normaal. Deze verandering vindt plaats in het hele lichaam, maar is het meest zichtbaar rond de ogen, omdat de huid rondom de ogen dun is. In tegenstelling tot andere organen in je lichaam, is je huid erg goed in staat de schade zélf te herstellen.De huid is ontzettend flexibel. Je zult zien dat een tijdje stoppen met alcohol wonderen doet voor je huid.”Hyaluronzuur / hydranov serum verhoogt het vermogen val alle lagen van de huid om vocht vast te houden al na de eerste applicatie. Het houdt watermoleculen in de huid vast. Hydranov werkt tot 3 keer sneller dan hyaluronzuur. Hydranov wordt verkregen uit de rode alg. Fucelleria lumbrilcalis en stimuleert de synthese van het epidermale hyaluronzuur. Het vilt rimpels van binnenuit. De huid krijgt elasticiteit en stevigheid terug en oogt gladder en ziet er jonger uit.

Wil je meer weten over de producten van Nazan Dermacare? www.http://www.andbeauty.nl/De-schoonheidssalon/

De meeste behandelingen in de salon zijn gericht op huid verbetering: het verminderen van fijne lijntjes of pigmentatievlekken. Maar voor een heerlijke ontspanningsbehandeling ben je ook van harte welkom.


Populaire posts