Begin je dat met een glas citroen water.... / GEZONDHEID

Begin je dat met een glas citroen water, want verse citroenen zijn super gezond en brengen vele gezondheidsvoordelen met zich mee. Het reinigt bijvoorbeeld je gebit, maar bevat ook zeer veel gezonde vitamines. Bekijk hieronder welke voordelen het drinken van citroenwater kan hebben!
Ontgifitigen van je lichaam /Opgestapelde afvalstoffen zullen door vers citroenzuur afgebroken worden, waardoor je lichaam gereinigd wordt.
Vet verbranden /De ontgiftende werking van citroenen zorgen er ook voor dat je spijsvertering beter gaat werken en minder afvalstoffen in je lichaam blijven.
Ontstekingsremmend/Citroenzuur kan de ph-waarden in je lichaam balanceren, waardoor ontstekingen geremd worden.
Mooie en gezonde huid /De ontgiftende werking van citroenen geldt ook voor je huid! Warme citroensap gaat rimpels tegen en geeft je een gezondere huid.
Boordevol vitamines /Natuurlijk bevatten verse citroen ook zeer veel vitamines. Zo kom je al gauw aan je dagelijkse portie vitamine C!
Wel even belangrijk om te weten is dat je het water niet warmer dan 60 graden laat worden en gebruik alleen verse citroenen. 


 € 77,00
Durf jij je perspectief te veranderen? Zet de wereld op zijn kop met HUGO REVERSED. Ontdek deze urban cocktail met de energieke citrus geur van de Calabrische bergamot grapefruit, intense rozemarijn aroma en een frisse twist van de Haïtische vetiver. Ontdek deze veldfles flacon met het iconische reversed logo nu, schroef de dop eraf en geef een frisse draai aan jouw dag. Deze explosie van frisheid geeft jouw een boost en het zelfvertrouwen om jouw dag compleet te maken.

Waar wacht je nog op?#YourTimeIsNow -

Populaire posts