Het is oke om alleen te zijn ! / LIFESTYLE


Alleen zijn is nog steeds een taboe. Het wordt als iets vreemds gezien. Natuurlijk is sociaal contact belangrijk voor de mens - we beschouwen onszelf tenslotte als sociale wezens, maar het is helemaal niet verkeerd om je af en toe terug te trekken. Sterker nog,het heeft zelfs voordelen.

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het verschil tussen het alleen zijn en eenzaam zijn. Alleen zijn gaat over of je daadwerkelijk omringd bent door mensen, terwijl eenzaamheid meer een gevoel is. Verdriet, leegte en angst kunnen samengaan met dit gevoel. Het kan overal gebeuren, ook als je je in gezelschap bevindt. Als je alleen bent, is dit een bewuste keuze. Je neemt ruimte voor jezelf en dat is helemaal oké.

Heel wat mensen hebben regelmatig de tijd nodig om even op adem te komen. Sommigen vinden het zelfs prettiger om zich terug te trekken en bepaalde sociale situaties te vermijden. Alleen zijn kan een zeer positief effect hebben, namelijk dat je jezelf beter leert kennen en zo de mogelijkheid creëert om meer zelf liefde te ontwikkelen. Door wat afstand te nemen, maak je ruimte voor jezelf om bepaalde dingen in een ander licht te zien.

#Maar hou wel rekening met het introvert en extravert
Het verschil tussen eenzaam en alleen : Namelijk: Als je goed alleen kunt zijn, betekent dat niet dat je eenzaam bent, evenals dat je niet alleen hoeft te zijn om je eenzaam te voelen. Het is dus fout om te denken dat eenzaamheid niet onder extraverten voorkomt. Wel is het zo dat introverten al gauw het gevoel hebben dat ze ergens niet bij horen dan extraverten, omdat ze sneller geneigd zijn om zich af te zonderen. Daarbij kan te veel stilte ook tot een eenzaam gevoel leiden en dat is een grote valkuil voor de mensen die graag alleen zijn.

Claim hier jouw cadeau!

CLAIM SNEL JOUW CADEAU!!

Brunchen op 100 meter hoogte!

Dit arrangement voor 2 personen omvat...
#Entree Euromast
#Uitgebreide brunch
#Onbeperkt koffie en thee
#Een glas jus d'orange
De brasserie in de Euromast bevindt zich op 100 meter hoogte. Het uitzicht hier is ongekend: Rotterdam in al zijn glorie! Met dit mooie plaatje op de achtergrond genieten jullie van een uitgebreide brunch. Verschillende soorten brood, croissantjes en chocolade broodjes, diverse soorten beleg, verschillende confituren, een eiergerecht en fruit. Onbeperkt koffie en thee en een lekker glas jus d'orange maken deze heerlijke ochtend helemaal compleet.

De Euromast
Met maar liefst 185 meter is de Euromast de hoogste toren van Nederland. De snelle liften brengen je naar 100 meter hoogte, waar je uitzicht hebt op de Skyline van Rotterdam en bezienswaardigheden zoals De Erasmusbrug en de haven. Maar dan ben je er nog niet, want met de doorzichtige lift kun je vervolgens naar de top op 185 meter! Bij mooi weer kun je vanaf hier zelfs Antwerpen zien in de verte.Kortom: brunchen met dé Skyline op de achtergrond!
Claim hier jouw cadeau!

Populaire posts