Je tanden zelf heel gemakkelijk bleken/ VERZORGING
Bijna  niemand loopt van nature rond met zulke stralende witte pareltjes, en toch zien wij dit vaker dankzij Hollywoodsterrenmaar believe me that is not real!! Wil jij graag wittere tanden maar wil je niet smakken geld betalen voor een behandeling of wil je ze gewoon subtiel iets witter maken? dat kan meT deze simpele handelingen.

# Kokosolie
Door je mond te spoelen met kokosolie trek je bacteriën uit je tandvlees en verwijder je gele aanslag op je tanden. Neem een theelepeltje kokosolie in en laat het in je mond smelten. Spoel het voorzichtig door je mond gedurende 15 minuten. De kokosolie trekt bacteriën uit je tandvlees waardoor je ontstekingen in je hele lichaam tegengaat.
# Aardbeien
Het binnenste vruchtvlees van een aardbei heeft een blekende werking op je tanden. Je kunt deze methode op twee manieren toepassen: je kunt een aardbei pureren en over je tanden smeren, maar veel simpeler nog is om de aardbei door te snijden (of een hap te nemen) en met het binnenste vruchtvlees over je tanden te wrijven. Lekker én gezond
# Appelcederazijn 
Appelcederazijn werkt fantastisch tegen gele aanslag op je tanden door bijvoorbeeld koffie, thee en nicotine. Neem een lepel appelcederazijn en spoel hiermee gedurende een minuut. Spoel daarna goed na met water en poets je tanden.
# Kurkuma
Kurkuma is een gele specerij die een ontstekingsremmende werking heeft. Daarnaast bleekt het gele poeder je tanden! Meng een kwart theelepeltje kurkuma met een half theelepeltje kokosolie. Je kunt er nog wat pepermuntolie doorheen druppelen voor een lekkere smaak. Poets hiermee om je tanden te bleken.
#. Kaas
Kaas bleekt niet per se je tanden, maar het is wel erg goed voor de gezondheid van je gebit. Het vetgehalte in kaas vermindert de bacteriën op je tanden waardoor tanderosie minder snel optreedt. Ook houden de fosfor en calcium in kaas je tanden en glazuur sterk.
# Baking Soda
Baking Soda..de kleine korreltjes schuren je tanden. Wees dus voorzichtig en gebruik deze methode niet te vaak, want je kunt er wel je glazuur mee aantasten. Strooi een beetje baking soda op je tandpasta en poets hiermee voorzichtig je tanden. .of  citroensap met bakingsoda
Doe een theelepeltje baking soda in een kommetje en druppel hier citroensap overheen. Het zuur in combinatie met het natriumcarbonaat in de baking soda zal gelijk gaan bruisen. Smeer dit mengsel op je tanden en laat het een paar minuten intrekken. Spoel af en poets je tanden zoals gewoonlijk. Deze combinatie heeft een zeer krachtige werking, waardoor je na een paar behandelingen al witte tanden hebt.
# Kruidnagel
Ook kruidnagel heeft een ontstekingsremmende en antibacteriële werking. Je kunt op een kruidnagelbloem kauwen, maar dit is wel erg sterk. Er bestaat ook kruidnagelolie, dit kun je op je tandenborstel doen om ermee te poetsen. Tevens krijg je van kruidnagel een lekkere frisse adem door zowel de smaak als het feit dat het bacteriën doodt.

Pas op, zuren uit fruit en azijn kunnen je tandglazuur aantasten. Gebruik daarom deze methodes niet te vaak.

MAAR WAT OOK EEN AANRADER IS?
€ 27,95 / nicebeauty.nl - envywhite
Envywhite Coal het bleken van tanden is een actieve kool voor mooie witte tanden op een milde, natuurlijke en effectieve manier. Tanden bleken is gemaakt van organische kokosnoot, zodat het product is 100% biologisch, natuurlijk, zonder toevoegingen en zonder chemische samenstelling. Dit betekent dat je, in goed geweten kan deze whitening gebruiken 1-2 keer per dag, en krijg witte tanden in een veilige en rustige manier. .zonder chemische ingrediënten verwijdert tandplak en vlekken, terwijl het bevorderen van een goede mondhygiëne, het verwijderen van de slechte adem en voorkomt de groei van bacteriën. Kokosolie, oranje olie, natriumbicarbonaat, en munt, verwijdert onzuiverheden, polijst en versterkt het glazuur en laat je met een verfrissende smaak, een mond die ongelooflijk schoon en goed onderhouden voelt. ...een toppertje!!!

Populaire posts