Laat je ogen groter lijken met de volgende trucs! / NAZAN DERMACARETekst: Nazan Tastan

@andbeauty.nl.
@nazan-dermacare

Je ogen zijn ook echt wel het meest sprekende onderdeel van je gezicht; aan iemands ogen kun je direct zien in wat voor bui diegene is. Maar helaas zijn we niet allemaal gezegend met een stel big eyes oftewel Bambi ogen. Gelukkig heb ik allerlei trucjes voor je ogen optisch tóch groter laten lijken !

1 MASCARA
Mascara is hét product dat je ogen laat spreken. Breng een paar lagen op zowel je onder- als bovenwimpers aan en je creëert ogen zo groot als je zelf wilt. Tip: breng eerst een viberof lengthening mascara aan en daarna eentje die je wimpers volume geeft.

2 WATERLIJN
Je waterlijn is het gevoelige vochtige randje waaraan je onderste wimpers hangen. Wil je optischg rotere ogen, dan is de truc je waterlijn met een witte eyeliner aan te stippen. Waar zwarte eyeliner je een smokey-look geeft en je ogen kleiner laat lijken dan ze daadwerkelijk zijn, zorgt een witte eyeliner juist dat je ogen meer open en groter lijken.

3 KLEUREN
Volgens experts zorgt een gekleurd lijntje / eyeliner boven je oog dat je kijkers een stuk groter lijken.

4 CONCEAL FOR REAL
Weg met die cirkels onder je ogen: verstop ze onder een lichte tint concealer en je ogen springen er weer uit!

5 SCHADUW
Breng een medium bruine oogschaduwtint aan in je arcadeboog. De schaduw tilt je oogleden op en zorgt dat je ogen oplichten. 

6 CURLY GIRLIE
Je wimpers omhoog krullen kunnen je kijkers een stuk groter doen lijken. Niet alleen lijken je ogen meer open, ook je wimpers lijken langer wanneer je ze omhoog krult. Verwarm je wimperkruller eerst met de föhn om het effect te versterken. Let wel op: breng pas mascara aan ná het krullen. Zo voorkom je dat je wimpers breken en vermijd je mascara vlekken.

7 WENKIES
Je wenkies zijn namelijk een soort van ‘omlijsting‘ van je ogen. Of je het nu zelf doet of door een specialist laat doen, zorg dat jij je wenkbrauwen onder controle hebt en voorkom dat sprietjes of stoppels afleiden van je grote kijkers.

8 LIGHT IT UP
Highlighten van de binnenste ooghoeken. Ga met een klein kwastje of het topje van je vinger in een witte oogschaduw of highlight-tint en stip dit aan in je inner corners. Je ogen lijken zo niet alleen groter, ook je gehele uitstraling oogt een stuk wakkerder.

9 VERLENG JE WIMPERS
Bang dat je met een wimperkruller in één ruk je wimpers van je ogen trekt of heb je er gewoon geen op je kaptafel liggen? Niet getreurd, er is nóg een truc om je wimpers te verlengen en je ogen groter te laten lijken, zonder dat je een wimperkruller hoeft aan te raken. Houd een wattenschijfje ongeveer een minuut lang tegen de basis van je wimper zodat hij je wimpers omhoog duwt.

10 LICHTE TINTEN
Een smokey eye-look is mooi..., maar switch eens naar wat lichtroze tinten, nude oogschaduw, zilver- of goudkleuren ook dat maakt je  ogen groter lijken!


€ 159,95

OVERHEMDJURK MET BLOEMEN NERHU / Desigual

Populaire posts