Hennepolie.nl - Hennepolie en CBD olie producten

Vrouwen hebben een voorkeur voor mannen met spierkracht / ONDERZOEK - WETENSCHAP


Volgens een Noors onderzoek in SSM Population Health zijn mannen met  veel spierkracht succesvoller in de relatiemarkt dan mannen die minder spierkracht hebben.

Er werden ongeveer vijfduizend mannen en vrouwen onderworpen aan een spierkrachttest.. Naast spierkracht werd de relatiestatus van de deelnemers vastgesteld. Is iemand getrouwd, gescheiden, alleenstaand of weduwnaar of weduwe?
Uit het onderzoek kwam duidelijk naar voren dat mannen die meer kracht in hun handen hadden, vaker getrouwde mannen waren dan mannen met weinig kracht in hun handen. Daaruit concludeerden de onderzoekers dat sterke mannen waarschijnlijk aantrekkelijker zijn voor het vrouwelijke geslacht dan mannen met weinig kracht. ….hmmm wel heel apart, vindt je niet..afijn! we gaan verder met lezen..

Overigens, de resultaten duiden erop dat vrouwen mogelijk een voorkeur hebben voor partners die kracht uitstralen .De Noorse onderzoekers speculeerden ook dat mannen met minder kracht een mindere gezondheid hebben. …en  daarnaast hebben zij ook ondervonden dat mannen die minder sterk en gezond zijn worden ook nog eens de gedurende tijd nog eens ongezonder en onaantrekkelijke omdat ze vaker single blijven…...tja, hoe geloofwaardig vinden jullie dit?


fonQ.nl

Populaire posts