Waarom is Bamboe Poeder Scrub zo goed voor je? / VERZORGING


Scrubben is een schoonheidsbehandeling die ervoor zorgt dat je huid er glanzend en gezond uitziet en glad en zacht aanvoelt.Maar scrubben met Bamboe poeder heeft zo zijn voordelen! 

#Goede redenen om je huid te scrubben? /Je huid verliest elke dag duizenden huidcellen. Dat is een natuurlijk proces. De huid vernieuwt zich bij jonge mensen automatisch gemiddeld om de 25 dagen. Met het ouder worden, wordt dit proces trager. Wanneer de dode huidcellen zich te zeer opstapelen op de huid, geeft dit de huid een dof en schilferig uiterlijk. Door te scrubben worden de oude huidcellen verwijderd, waardoor je huid weer glad en glanzend wordt.


#Meer voordelen /Andere voordelen zijn dat oneffenheden verminderen, zoals puistjes en pukkeltjes. Ook voorkom je met scrubben ingegroeide haartjes, wordt de huid sneller en egaler bruin en vallen rimpels en littekens minder op. Tot slot bevorder je met een scrubbehandeling de bloedcirculatie en de aanmaak van nieuwe huidcellen, waardoor het huidverouderingsproces wordt vertraagd.
#Waarom is Bamboe Poeder Scrub zo goed voor je? /Bamboe wordt al eeuwenlang in het verre oosten gebruikt vanwege de vele en goede eigenschappen van deze plant. Ook in onze samenleving kom je bamboe steeds vaker tegen – wat wij helemaal niet vreemd vinden. Bamboe is namelijk een heel bijzondere plant: binnen één seizoen kan hij zonder enige hulp van pesticiden of kunstmatige hulpstoffen tot volledige ontwikkeling komen. Bovendien zijn weefsels gemaakt van bamboe van nature zelfreinigend. Deze goede eigenschappen vind je dan ook terug in ons Bamboe scrub poeder.
 De fijne vezels uit bamboe zijn ideaal om te verwerken tot een verzorgende scrub. Met deze Bamboe scrub poeder kun je namelijk op een milde, maar toch effectieve wijze dode huidcellen en vuil verwijderen. Je merkt onmiddellijk de verzorgende werking van de bamboe: je huid voelt zijdezacht en gezuiverd aan.Door te scrubben met Bamboe scrub poeder worden de dode huidcellen en de uitgedroogde huidschilfers die zich aan je huid hechten op een subtiele manier verwijderd. Hierdoor voelt je huid onmiddellijk soepel en zacht aan en geef je onzuiverheden geen kans. Bovendien wordt door te scrubben de talgproductie van je huid in balans gebracht. Deze superscrub mag dus niet in jouw badkamer ontbreken
Er zijn heel veel soorten bamboe: maar liefst 1.200 verschillende soorten zijn er op onze aardbol te vinden. Ook is bamboe één van de snelst groeiende planten en staat het poeder uit de steel van de bamboe bekend om zijn reinigende werking.Doordat bamboepoeder kiezelzuur bevat, is het tevens een bijzonder effectief middel om ervoor te zorgen dat je huid soepel en elastisch blijft. 


 € 8,95
 € 9,95


 € 9,95
De Kessa scrub handschoen - Een Marokkaans beauty geheim.De 'Kessa' handschoen is een belangrijk onderdeel van het traditionele Hammam ritueel. De handschoen verwijdert op milde wijze droge en dode huid, om vervolgens een zachte, nieuwe huid te onthullen.
De handschoen stimuleert ook de doorbloeding van je huid, waardoor meer zuurstof naar de huid zal gaan. Ook zal je huid verzorgingsproducten veel beter opnemen en benutten. Voor een nog beter resultaat smeer je je huid na het douchen in met argan olie.

Argan olie zit vol vitamines, mineralen, antioxidanten en onverzadigde vetzuren. Deze combinatie van bestanddelen zorgt voor een soepele en stralende huid en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen.
Hiernaast is argan olie ook goed voor je haar; het wordt zachter, glanzender en het helpt met het tegengaan van gespleten haarpunten en pluizig haar.


We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :) Natural Heroes

Populaire posts