Wat is Glycerine? / VERZORGING


Een droge huid is vervelend voor heel veel mensen. En er is heus geen magic potion tegen droge huid in de winter, maar er is wel een ingrediënt op de markt dat je huid een stukje zou kunnen helpen. Welk ingrediënt? Glycerine.!

#Wat is Glycerine?
'Glycerine is een zoete, dikke siroop-achtige stof die wordt gemaakt door de verzeping (met loog) van vetten,.'Glycerine wordt gebruikt in zeep en cleansers omdat het vettige huid kan tegen gaan, maar tegelijkertijd is het een bevochtiger, wat betekent dat het de huid water laat aantrekken.'

Glycerine is niet-comedogeen (dit betekent dat het je poriën niet verstopt) en helpt de huid hydrateren door vocht aan te trekken en het vast te houden in je huid. Glycerine is veilig voor alle huidtypes en zit het waarschijnlijk al in sommige van je favoriete huidproducten. 
5cc.nl
# Cleansers met Glycerine
Glycerine is geweldig in cleansers, omdat het vocht in de huid vasthoudt en huidirritatie of droogte tijdens het reinigingsproces voorkomt.
#Moisturizers met Glycerine
Hoewel je glycerine kunt toevoegen aan elk onderdeel van je huidverzorgingsroutine, komt het het meest tot z'n recht wanneer het wordt gebruikt in vochtinbrengende crèmes vanwege het vermogen om water in de huid 'op te sluiten'.

WE LOVE DESIGN 👄
€ 89,95 /5cc.nl/morso

Populaire posts