Woontrend EXPLORER / INTERIOR - EXTERIOR


Ontdek de Explorer-woontrend 2018/2019! Veel hout, gemixte materialen, aardse tinten en verschillende texturen zorgen voor een warme sfeer in huis. En die warme sfeer is wat je wil in een interieur dat de pure stijl ademt! 
De basis van deze trend is hout: eikenhout, notenhout, teakhout. Alle soorten én kleuren zie je terug in de Explorer-stijl. En wie is er nu niet gek op hout? Houten meubels – zowel met ronde vormen als strakke lijnen - staan namelijk voor kwaliteit; ze kunnen een stootje en gaan superlang mee. 
Bovendien zijn ze tijdloos. Houd je echt heel erg van hout? Denk er dan eens aan om een hele muur te voorzien van houten planken. Het roept meteen een vakantiegevoel bij je op.
De aardse tinten vertalen zich in bruine, legergroene en grijze zitmeubels met een hoog comfortgehalte: lekker zittende hoekbanken, relaxbanken en grote fauteuils. Zowel in leer als een rijkelijke stof. Om het interieur spannender te maken, geef je de muren juist een andere kleur. Wat goed matcht bij al dat bruingroen en grijs is.
Wat nu veel gespot wordt en waar je echt niet meer omheen kunt, zijn meubels die bestaan uit een mix van materialen. Leer in combinatie met hout, hout in combinatie met metaal… Hoe meer diversiteit, hoe beter! Vloerkleden zijn een must. Dierenhuiden, patchworkvloerkleden en vooral geweven vloerkleden zijn helemaal hip. Met een vloerkleed komt heel je zithoek samen, alle meubels worden met elkaar verbonden. Een groot vloerkleed staat overigens ook erg mooi onder een eettafel of onder je ledikant of boxspring. En wat dacht je van een kleiner formaat die ideaal is in je leeshoekje? 

SHOP DEZE WOONTREND!

Goossens Wonen en Slapen

Bijzettafel Wavy € 89,-

Goossens Wonen en Slapen

Draaifauteul Palermo € 599,-

Hoekbank Jonas € 1259,-

Goossens Wonen en Slapen

Populaire posts