Geef jezelf een gezichtsmassage / VERZORGING

Een vermoeide of ouder wordende huid kan baat hebben bij een gezichtsmassage. Je kan ook gezichtsyoga doen om te voorkomen dat je huid minder stevig wordt. Bovendien zorgt een gezichtsmassage voor een goede doorbloeding en afvoer van afvalstoffen en tja natuurlijk  werkt zo’n massage ook heel ontspannend.

Voordelen van een gezichtsmassage
#Vermindert een gezwollen gezicht (‘s ochtends als je wakker wordt)
#Kan wallen onder de ogen door vocht verminderen
#Frissen een vermoeide huid op
#Je krijgt meer kleur op je gezicht
#Als je het regelmatig doet kan het rimpels voorkomen of uitstellen.
#Het ontspant je gezicht 
#Het houdt je huid langer elastisch

Gezichtsmassage /Zo eerst onze handen wassen en het is ook belangrijk dat je een gezichtsolie gebruikt zodat je huid glad is en niet te stroef. Het is niet de bedoeling dat je huid plooit tijdens de gezichtsmassage, maar zo glad mogelijk blijft als je de massage uitvoert.

1./Gebruik je wijsvingers en middelvingers. Beweeg je vingers van af de buitenkant van je voorhoofd naar boven en werk zo je hele voorhoofd af."herhaal alle stappen 2 x"
2./Gebruik dezelfde vingers en beweeg ze over de wenkbrauwen, te beginnen bij de neus en daarna de zelfde beweging onder de ogen maken. Sluit dan de ogen en wrijf over de ogen"herhaal alle stappen 2 x"
3./Beweeg nu vanaf de vanaf de zijkanten van de neus naar het voorhoofd en van het voorhoofd naar de slapen en masseer de slapen."herhaal alle stappen 2 x"
4./Gebruik nu vier vingers van elke hand, niet de duimen en beweeg vanaf de mond richting de slapen."herhaal alle stappen 2 x"
5./Maak draaiende bewegingen over de kin en beweeg ze naar boven richting de neusvleugels en vandaar weer naar het voorhoofd en van het voorhoofd naar de slapen."herhaal alle stappen 2 x"
6./Gebruik nu vier vinger en beweeg vanaf de kin over de kaaklijn langs de haarlijn langs de zijkanten van het gezicht naar de slapen...en als laatste beweeg vanaf de nek naar de neklijn."herhaal alle stappen 2 x"  
Deze compositie uit geselecteerde oliën en Indische planten is een weldaad voor uw huid. Viola bloesem met wit sandelhout, zoethout en shatavari in combinatie met oliën zoals rijstkiem, sesam, zonnebloem en vitamine E. De elasticiteit wordt bewaard, de vitaliteit blijft behouden – tijdelijke problemen en droogheid worden gecontroleerd. Shatavari zorgt voor een fluweelzachte huid, yashtimadu regelt de vochtigheid en harmoniseert de huid. Wit sandelhout verfrist.De huid ziet er uitgerust en vitaal uit. € 9,95 / waschbaer.nl/khadi-gezichts-en-lichaamsolie

De perfecte formule voor droge en rijpe huid. Een combinatie van White Lily met amla, zoethout en anderen kruiden met verzorgende oliën zoals mandel, sesam, lijnzaad, en tarwekiemen. Geraffineerde etherische oliën geven nieuwe vitaliteit. Anantamul en zoethout behouden de vochtigheid. 100 ml.Aroma: Zoet-kruidige balsamische en aardse geur.€ 9,95 / waschbaer.nl/khadi-gezichts-en-lichaamsolie

Populaire posts