Groente en fruit als schoonheidsmiddeltjes / VERZORGING


Uit allerlei onderzoeken is het wel duidelijk geworden dat groente en fruit de kans op het krijgen van kanker en hart en vaatziektes verkleint. We weten allemaal wel dat groente en fruit rijk zijn aan vitaminen, mineralen en vezelstoffen. Door goede, gevarieerde voeding geven we ons lichaam alle bouwstenen om optimaal te kunnen functioneren. En dat zorgt natuurlijk ook voor een gezonde huid, gevoed van binnenuit!

Met al die keuzes in groente en fruit kun je voldoende variëren, Maar wist je dat je er ook prima schoonheidsmiddeltjes mee kan maken? Zoals bijvoorbeeld een  gezichtsmasker met avocado en tomaat, of bananenschil tegen acné.

#Bananen voor je huid
Het merg van de bananenschil kun je gebruiken om acné te bestrijden. Schraap hiervoor de witte binnenkant uit de schil en breng het aan op de acne, als een gezichtsmasker. Dit mengseltje is ook goed om de huid te hydrateren. Maar wist je ook dat een banaan de huid van je voeten zijdezacht kan maken? Smeer hiervoor een bananen-prakje op je voeten en laat dit 10 minuten zitten. Was het daarna af met afwisselend koud en warm water.Bananen bevatten naast vitamine B12  ook stoffen die zorgen voor de aanmaak van de chemische stof serotine in de hersenen. Dit heeft volgens deskundigen een kalmerende en slaapbevorderende werking

#Aardappel op je ogen
Leg 15 tot 20 minuten rauwe aardappelschijfjes op je oogleden en relax. Dit helpt tegen donkere cirkels en vermoeide ogen. Het is ook simpel om een gezichtsreiniger te maken van een aardappel met een komkommer.(Mix dit samen in de blender)

#Tomaten gezichtsmasker
Tomaten bevatten een grote hoeveelheid vitamine C en hebben verkoelende eigenschappen. Deze combinatie zorgt ervoor dat tomaat een goed voor om een stralende, zuivere huid. 
Doe een tomaat door de helft en masseer de gezichtshuid zacht met de helften. Na 5 minuten kun je de huid reinigen met lauwwarm water. Tomaten helpen ook goed tegen acné. Wekelijks een gezichtsmasker van tomatenpulp dat je 10 tot 15 minuten laat zitten helpt je huid een goede balans te krijgen.
DeOnlineDrogist - Aanbiedingen

Nu tijdelijk 50% korting op de tweede pot EN als u snel bent een handig 20 groene recepten boek t.w.v. 29,99 euro gratis en automatisch bij uw aankoop! We hebben slechts 100 boeken beschikbaar!

Algemeen
Superfoodies Green Juice is een energiedrank met unieke biologische mix van de beste ingrediënten afkomstig uit de aarde alsmede de oceaan. De formule is verbeterd, waardoor de voedingswaarden nog hoger en puurder zijn. De ingrediënten bestaan uit maar liefst 26 verschillende soorten groenten, kruiden, algen en fruit die uw dagelijkse basisbehoefte aan voedingsstoffen bevat. Ze activeren de natuurlijke energie in uw lichaam en helpen bij vermoeidheid. Daarnaast ondersteunt deze kant-en-klare poederdrank de normale functie van het immuunsysteem. Ook is het een volwaardig probiotica supplement en bevat het een hoge bron van Vitamine B12, Vitamine C, Calcium, IJzer en Magnesium. Doordat het een heerlijke smaak heeft is het niet alleen geschikt voor de fanatieke superfoods-fan, maar ook zeer geschikt om kennis te maken met superfoods. Ook is het zeer makkelijk en snel te bereiden doordat u alleen water hoeft toe te voegen. Tevens bevat het uitsluitend natuurvoeding, zonder toevoegingen en is het ook geschikt voor vegetariërs, veganisten en rawfood enthousiasten.

Superfoodies Green Juice is:
- enkel verrijkt met de beste natuurlijke ingrediënten uit de aarde en oceaan;
- verrijkt met spirulina, chlorella, match, kurkuma en gember;
- ideaal als vervanger voor een groene smoothie of sap;
- eenvoudig en binnen 30 seconden te bereiden;
- heerlijk van smaak, dankzij de natuurlijke plantpoeders;
- rijk aan de dagelijkse behoefte aan voedingsstoffen;
- een volwaardig probiotica supplement
- op lage temperatuur gedroogd;
- zonder toevoegingen;
- geschikt voor vegetariërs, veganisten en rawfood enthousiasten.


Populaire posts