IKEA gaat ook meubels verhuren / INTERIOR - EXTERIOR

IKEA gaat van start met een experiment rond het leasen van meubels. Meubelgigant heeft zijn nieuwe leaseconcept in Zwitserland(CEO van Inter IKEA Torbjörn Lööf ) aan de Britse zakenkrant Financial Times (FT) aangekondigd.
Klanten kunnen verschillende soorten meubels leasen. Als de leaseperiode voorbij is, kunnen ze het meubelstuk terugbrengen en iets nieuws meenemen. De teruggebrachte meubelstukken worden vervolgens opgeknapt en weer verkocht.
Als de eerste is de start kantoormeubilair aan zakelijke klanten verhuren, zij willen een maand lang experimenteren. IKEA zelf denkt dat ook keukens geschikt zouden zijn voor de verhuur. "Je zou kunnen zeggen dat leasen een manier is om een keuken te financieren", zegt Lööf.
De Zweedse meubelketen is bezig zijn businessmodel te veranderen. Zo heeft IKEA naast zijn grote warenhuizen ook kleinere winkels in stadscentra en pop-upwinkels geopend.
Ook wil het bedrijf meer inzetten op het hergebruik van meubels en vervangende onderdelen gaan verkopen voor meubels die uit het assortiment zijn.

LEES OOK: Ikea gaat ook eten bezorgen !


HAPPY VALENTINE 💘
CLAIM SNEL JOUW CADEAU!!


Een schitterende rondvlucht boven Paleis het Loo, met na afloop een bezoek aan de tuinen en stallen van Paleis 't Loo!
€ 139,00 voor 2 personen 
Locatie: Vliegveld Teuge bij Apeldoorn/
 ,Surprise Factory n

Populaire posts