Jouw Parfum is...../ FASHION

Tekst by: Nazan Tastan
Natuurlijk heb je al een hele outfit bedacht die perfect is voor het lunchen met die ene vriendin, maar eigenlijk is er iets wat nog veel belangrijker is: Parfum !

Parfum is niet alleen op en top vrouwelijk, maar zorgt er ook voor dat hoofden zullen draaien! Heb jij jouw perfecte parfum nog niet gevonden? Treur niet! Ik zet de lekkerste parfums voor je op een rijtje waardoor jij er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook nog eens fantastisch ruikt. ! Parfum is ontzettend belangrijk als je een goede indruk wilt is het heel belangrijk dat je parfum goed bij je past. Het is alleen soms o zo lastig om de juiste geur en kleur te vinden. Maar als je je match hebt gevonden..dan is het ook de eeuwige match. 


Istanbul - Gallivant
Tijdelijk bij aankoop van één van de geuren van Gallivant een travelkit cadeau t.w.v. €22,50
Het gevoel van een stad uit de oudheid, maar met een frisse en moderne twist. Aloude luxe, gecombineerd met een nieuw gevoel van zelfvertrouwen. De ontmoeting tussen twee continenten en twee culturen met koffie, crème, leer, suède, kruiden en wierook.
Wakker worden in Moda, de Bosphorus oversteken en zwoele avonden in Karaköy. Istanbul is een amberachtige, houtachtige, kruidige geur met een frisse, aromatische topnoot met accenten van bergamot, kardemom en rode tijm. Een houtachtig, aromatisch hart met lavendelextract, Egyptische geranium, patchoelihart en zoete mirre. Met basisnoten van sandelhout, vanille, tonkabonen, amber en musk.  € 85,00 / Babassu -GallivantPopulaire posts