Veganijs is booming! / FOOD


De ijsmerken Magnum, Ben & Jerry’s en Solero presenteren volgende maand allemaal nieuwe veganistische ijsjes. De doelgroep is niet het handjevol hardcore veganisten, maar de hippe millennial. Unilever lift mee op de groeiende vegan hype.

Bijna alle ijsmerken die je kent uit de winkel komen van Unilever, zoals Magnum, Ola en Ben & Jerry's.
De veganistische Magnum is de meest opvallende nieuwkomer, die vanaf maart te koop zal zijn in Nederland. In dit ijsje wordt eiwit uit erwten gebruikt, als alternatief voor melkeiwitten. Ook de chocolade is natuurlijk zonder melk.

#Glutenvrije Cornetto
Zoals de glutenvrije Cornetto gemaakt met sojamelk. Ben & Jerry’s heeft zelfs al ijs in drie zuivelvrije smaken, gemaakt van amandelpasta in plaats van melk. Volgende maand komt daar een vierde smaak bij: de Coconutterly Caramel'd.
Hetzelfde geldt voor Solero. Dit Unilevermerk heeft met de ijsjes perzik en aardbei al twee veganistische exemplaren en daar wordt nu een citroenvariant aan toegevoegd.

#Ikea en Alpro
Ook dit merk heeft vanaf volgende maand twee veganvarianten, gemaakt van amandelmelk in plaats van koemelk.
Ook Alpro, eigendom van de Franse zuivelgigant Danone, heeft veganistisch ijs in het assortiment en Ikea heeft een softijsje dat is gemaakt van plantaardige zuivelvervangers. 

WE LOVE MICHAEL KORS👄bastiaansschoenmode/MICHAEL KORSMICHAEL KORS

 195,00
 
 103,00


bastiaansschoenmode/MICHAEL KORS

MICHAEL KORS

 175,00
 
 93,00


Populaire posts