Hennepolie.nl - Hennepolie en CBD olie producten

Weet jij het verschil tussen gedemineraliseerd en gedestilleerd water? / WIST JE DAT?

Gedestilleerd water
Gedestilleerd water wordt verhit tot het kookpunt. De condens (stoom) die er vanaf komt wordt vervolgens opgevangen. Hierdoor blijven vrijwel alle stoffen die in het water zaten achter waardoor je alleen het pure water overhoudt.Dit type water is dus ontzettend zuiver en wordt bijvoorbeeld gebruikt in ziekenhuizen of de voedselindustrie. Eigenlijk op plekken waar het water absoluut niet besmet mag zijn. 

Gedemineraliseerd water
Gedemineraliseerd water, of korter demiwater is gefilterd. Door leidingwater te filteren verwijder je de negatieve ionen uit het zout, waardoor je alleen positieve ionen overhoudt. Deze vorm van water is dus schoon en helder, maar niet volledig puur.
Gedemineraliseerd water wordt voornamelijk gebruikt in laboratoriums en verzorgingsproducten. Wanneer je producten op je lichaam aanbrengt wil je dat doen met zuiver water wat niet vol met onnodige vervuilde stoffen zit. Hiervan kan je huid namelijk irriteren. 

Het (kraan)water dat wordt gefilterd loopt over een ionenwisselaar waardoor ongewilde stoffen (kationen en anionen) worden vervangen door een equivalent hoeveelheid van andere ionen. Het is van belang dat de uitgewisselde ionen dezelfde lading hebben zodat het water neutraal blijft. Eigenlijk worden alle deeltjes die groter zijn dan de watermoleculen door het filter tegengehouden.

En het proces hiervan is erg lastig, maar geeft ons uiteindelijk wel schoon water met een neutrale pH waarde wat geen mineralen meer bevat. Maar het is zeker niet zo zuiver als de verdampte vloeistof van gedestilleerd water. Dit komt door de ionenwisselaar. Na een tijdje kan hier namelijk algengroei ontstaan waardoor het eigenlijk niet mogelijk is om 100% steriel te werken.

Gedemineraliseerd water is in principe drinkbaar, maar er zijn zowel voor- als nadelen aan verbonden. Het voordeel is dat het water geen mineralen meer bevat die slecht voor ons zijn. Het grote nadeel is dat het de goede mineralen uit ons lichaam haalt. Dit leidt tot een mineralen tekort in ons lichaam, wat schadelijk is voor de gezondheid.

HMMMM LEKKER HOOR?! 👄

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en krijgt in het dagelijks leven maar veel te verduren. Reden genoeg om je huid dus lekker te verwennen met de volledig plantaardige Bodywash van Mas Newen.

Mas Newen producten zijn namelijk 100% natuurlijk, ook deze heerlijke Bodywash met kaneelgeur. Dit lekkere goedje wordt met veel aandacht gemaakt door een community in het oerwoud van Noord Thailand. Na het gebruiken van deze voedende Bodywash zul je ruiken naar een buitengewoon lekker en vers gebakken appeltaartje uit de oven. Alle natuurlijke ingrediënten in deze Bodywash ondergaan een fermentatieproces. Hierdoor worden alle krachtige eigenschappen van de gebruikte planten versterkt. Deze unieke eigenschappen zijn een enorme boost voor je huid. Doordat deze Bodywash geen chemicaliën bevat kan de huid al deze krachtige stoffen goed opnemen waardoor de huid uitzonderlijk goed wordt gevoed.
Bovendien zorgt het fermentatieproces ervoor dat de producten langer houdbaar zijn. Deze Bodywash is daarom 12 maanden na opening houdbaar. € 19,99 / naturalheroes / masneven

De Grote Woonwinkel 500x500px
fonQ.nl

Populaire posts