27-jarige man wil ouders vervolgen omdat hij geen toestemming gaf om geboren te worden / TREND NEWS !- WERELDEen 27-jarige man wil zijn ouders vervolgen omdat ze hem niet vroegen om hem ter wereld te brengen.Raphael Samuel uit Mumbai in India vindt dat kinderen niet gemaakt zouden mogen worden om het ‘leven te lijden.’

Volgens Times Now News is hij van plan om zijn eigen ouders te vervolgen omdat ze hem ter wereld brachten zonder zijn toestemming.
Opmerkelijk genoeg beweert hij dat hij een ‘uitstekende relatie’ heeft met zijn ouders.
“Ik wil alle Indiase kinderen zeggen dat ze hun ouders niets verschuldigd zijn”, verklaarde hij. “Ik hou van mijn ouders, en we hebben een goede relatie, maar ze hadden mij voor hun genot en hun plezier.

Mijn leven is geweldig, maar ik zie niet in waarom ik een leven zou moeten leiden met school doorlopen en een loopbaan vinden, zeker niet omdat ik het niet gevraagd heb om te bestaan.”
Raphael zegt dat mensen moeten weten dat het een optie is om geen kinderen te krijgen en je ouders te vragen waarom ze je kregen.

In een video op YouTube zegt hij dat het een mythe is om ouderen te respecteren, en zegt dat je eerder de acties van mensen moet respecteren.
Hij vraagt zich hardop af: “Heeft die persoon je goed behandeld? Heeft die persoon je vrijheid gegeven? Moedigt die persoon je ontwikkeling aan?”
“Je ouders zijn twee mensen van 20 – 25 jaar die gewoon een goede nacht wilden en dan kregen ze jou”, voegt hij eraan toe.

 Op zijn Facebookpagina ‘Nihilanand’ post Samuel, die zijn identiteit verborgen houdt met vermommingen, regelmatig antinatalistische boodschappen. Daarin vergelijkt hij het krijgen van kinderen onder meer met ‘kidnapping’ en ‘slavernij’. ,,Als je echt van je kinderen houdt, maak ze dan niet’’, aldus de man die ook nog actief is op filmkanaal YouTube

Juriste Kavita Samuel, Raphaels moeder, vindt de standpunten van haar zoon ‘prima’. ,,Hij staat volledig in zijn recht om mij aan te klagen, maar haat mij absoluut niet’’, vertelde ze aan The Mirror. Volgens de vrouw wordt er door internationale media onterecht benadrukt dat de twintiger niet van zijn ouders zou houden. ,,Dat is niet waar! Hij vraagt alleen maar aandacht voor de gevolgen van geboren worden en de pijn die bewust of onbewust door kinderen kan worden ervaren als ze opgroeien.’’  Of het daadwerkelijk tot een rechtszaak komt, is nog onduidelijk.
Bron: Times & ADKek-Amsterdam Muursticker 
klik hier! en kijk snel op kidswinkel!