Dit zijn dé verzorging trends voor de mannen! / VERZORGING

Tekst by: Mandy


Weinig mannen geven om het verzorgen van de huid. Na het scheren een beetje aftershave en een douchegel en shampoo in één. Gemak dient de mens. En als de huid wat droog aanvoelt wordt meestal nivea crème erop gesmeerd,echter niet verkeerd maar niet voldoende!

Waarom is er huidverzorging speciaal voor mannen?
De huid van een man is op de eerste plaats compleet anders opgebouwd dan de huid van een vrouw. Zijn huid is dikker, steviger, elastischer, vaak gevoeliger en de huid is wat vetter. De huid is sneller vochtarm omdat een man snel en veel zweet.  
Een mannenhuid heeft andere behoeftes: Zo wil een man zijn huid graag gematteerd, gekalmeerd en gehydrateerd hebben. Een product moet niet vet zijn, snel intrekken, gemakkelijk in gebruik zijn en een aangename geur hebben. Ook het veelvuldig scheren vraagt nadien om een goede verzorging. Daarom: huidverzorging speciaal voor de man.

Ook de man komt dagelijks in contact met vuil zoals stofdeeltjes die in de lucht zitten, computer stralingen, afvalstoffen die de huid uitscheid en vele bacteriën. Vuil wat op de huid blijft liggen kan de huid behoorlijk irriteren. Dit veroudert de huid sneller en geeft meer kans op een gevoelige (eczeem) huid. Tijd om jullie mannen eens bewust te maken!

ZEKER WETEN EEN AANRADER!💜

Biotherm Aquapower Men Gift Set is een ongelooflijk heerlijke geschenkdoos voor de man die nooit compromissen wil sluiten op zijn huid of scheren. Bij het kopen van dit pakket betaal je alleen voor de gel voor het gezicht, en dan zijn een gratis scheerschuim en wasgel inbegrepen, die met zijn maten perfect is voor de reis. Daarnaast is er ook een toilettas, waarin alle producten onderweg kunnen worden opgeslagen.
€ 28,27 /NiceBeauty / Voor mannen

Set bevat: 
- 1 stuks Biotherm Homme Aquapower Normaal / Combinatie Huid 75 ml 
- 1 stuks Biotherm Homme Foam Shaver 50 ml 
- 1 stuks Biotherm Homme Reinigingsgel 40 ml 
- 1 stuks washbag 

Populaire posts