WESS / HOTSPOT

Je gaat je helemaal op je plek voelen bij WES eettentje in het Oude Noorden van Rotterdam. De nieuwe hotspot heeft een filmisch decor à la Wes Anderson, waarin je kunt genieten van gerechten uit de Joods-Perzische keuken.  

Een eettentje in het Oude-Noorden dat voelt alsof het er altijd is geweest; voor mensen uit de buurt, toevallige voorbijgangers en vaste gasten van toen en nu. Hier gaat je ochtend moeiteloos over van middag naar avond. Het altijd drukke Rotterdam Noord heeft een nieuw rustpunt gevonden met WES.
WES is heel geschikt om met groepen te gaan eten; of dat nu twee vriendinnen zijn of al je collega’s. Voor 25 euro per persoon bestel je een ‘tafeltje vol’ eten, met een selectie van de chef. Maar als je liever zelf wilt kiezen, kan dat natuurlijk ook. Kies uit gerechten als tabouleh, falafel, linzensoep of gestoofde lamsnek. Alles op de kaart is de hele dag door te bestellen.
Voor vegetariërs staat er genoeg op de kaart, maar ook alleseters zijn met gestoofde eendenbout en makreelsalade prima op hun plek. Alle gerechten van WES zijn goed betaalbaar, en dat maakt ons alleen nog maar enthousiaster.
Alleen langs voor een snelle lunch of relaxte borrel? Op de kaart vind je natuurlijk ook mezze: dan krijg je gewoon een beetje van alles. Bloemkoolkroketten met gorgonzola! of een bagel met gegrilde groenten en/of baba ganoush die je er ook kunt bestellen...hmmmm?!
Het adres van WES eettentje in Rotterdam
Benthuizerstraat 94a
3035 CR Rotterdam /
https://wesrotterdam.nl/

MOOI HE ?! iittala is een Fins ontwerpbedrijf dat zich in huishoudelijke producten specialiseert. De Iittala groep heeft een sterke marktpositie in verschillende landen. De producten worden gemaakt met een modern Scandinavisch ontwerp. De producten van Iittala zijn gebruiksvriendelijk en functioneel maar van een hoge kwaliteit. Zo zijn de producten jarenlang te gebruiken! De producten van iittala brengen schoonheid en vreugd mee in ieder moment van de dag. Het assortiment bevat simpele producten zoals blanco schotels tot kleurrijke schalen€ 21,90 / fonq-iitalaPopulaire posts