Bedankt ASOS voor het laten zien hoe een echt lichaam eruit ziet / FASHION

Thank u ASOS for these angles
 


Jarenlang was de enige lichaamsvorm die we te zien kregen via de media 'dun'. ....vooral geen vet!  Voor de meeste vrouwen is het hebben van zo weinig vet super onrealistisch en horen één, twee of drie "vetrolletjes" er gewoon bij.
Tegenwoordig zijn de beelden die we van vrouwen zien gelukkig veel diverser: verschillende kleuren, vormen, maten, talenten, identiteiten...maar we zijn er nog niet helemaal. En dat zo'n grote kledingwebsite als ASOS nu modellen laat zien waarbij hun "vetrolletjes" niet weggewerkt zijn, wordt daarom door veel vrouwen gezien als een succes en zeker gewaardeerd.

Thank you ASOS!

Twitteraar Madeleine postte foto's van een bandeau bikini van ASOS met als titel: "Bedankt ASOS voor het laten zien hoe een echt lichaam eruit ziet." De hoeveelheid aan reacties was enorm. De tweet heeft bijna 60.000 likes gekregen en is meer dan 16.000 keer geretweet.
"Het is geweldig wanneer we als mensen realistische en gezonde maatstaven stellen in plaats van alles te photoshoppen," schreef iemand. Iemand anders voegde hieraan toe: "Dit is zijn de dingen die ik wil zien."
SUMMER VIBES BY


€ 34,99 / vacation

€ 21,99 / vacation

€ 39,99 / vacation
€ 16,99 / trending


€ 14,99 / vacation
€ 34,99 / trending

€ 49,99 / vacation
Populaire posts