Curaprox Be You Tandpasta / ADVERTORIAL


Curaprox Be You Tandpasta & Tandenborstel is een combipack met tandpasta en bijpassende tandenborstel. De Be You  tandpasta hebben heerlijke smaken zoals van kaki met een randje jeneverbes gemengd in een aangenaam droge smaak. De afwerking is als een gin-tonic, maar dan zonder alcohol. Naast de heerlijke smaak helpt de tandpasta gaatjes voorkomen en gaat dankzij hydroxylapatite gevoeligheid van de tanden tegen. Ook wordt de mondflora herstelt en helpt de tandpasta het tandvlees gezond te houden. 

De 
Tandenborstel met ultrazachte borstelharen en uiterst compact en efficiënt reinigingsoppervlak is zacht voor de tanden en tandvlees en hard tegen plak. De borstelharen zijn sterker dan nylon en blijven stabiel tijdens het poetsen. Daarnaast zorgt de licht gebogen steel ervoor dat alle plekjes van het gebit goed bereikt kunnen worden. Door het achthoekige handvat houdt u de borstel altijd in de juiste stand van 45°.

Ook nieuwsgierig geworden naar de smaken? De Curaprox Be You-lijn bestaat uit 6 smaken..leuk voor jezelf en te leuk als cadeau!

Curaprox Be You Candy Lover met de heerlijke smaak van watermeloen; 
Curaprox Be You Daydreamer met de verrassende smaak van bramen en zoethout;
Curaprox Be You Explorer met de geheel nieuwe smaak van sappige aloë vera en verse groene appels;
Curaprox Be You Pure Happiness met de verfijnde smaak van perzik en abrikozen;
Curaprox Be You Rising Star met de smaak van sprankelend grapefruit en verkwikkend bergamot;
Curaprox Be You Challenger met de bijzondere smaak van kaki en jeneverbes;
Curaprox Be You Six Pack met alle 6 de smaken. 
Voor € 9,95 en met tandenborstel € 14,95 /

Populaire posts