Dekbedovertrek-trends van dit moment!! / INTERIOR - EXTERIOR


Het nieuwe seizoen betekent: nieuwe collecties! Zo’n twee keer per jaar brengen merken als Essenza, Beddinghouse en Walra nieuwe collecties uit, die helemaal aansluiten bij de laatste interieurtrends. Wij hebben vier trends dekbedovertrektrends voor je op een rij gezet, waar je dit seizoen niet omheen kunt.

Trend 1: dekbedovertrekken met strepen
Verticaal, horizontaal, breed of juist smal: dit jaar sieren strepen jouw bed! Deze tijdloze print past in iedere woonstijl en is daardoor eenvoudig te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een brede streep in neutrale kleuren voor een rustige, Scandinavische look. Ben je niet bang voor wat kleur? Ook een strepen patroon waarin meerdere kleuren zijn verwerkt, is helemaal toegestaan binnen deze trend!
Damai Screen € 57,95 fonq- dekbedovertrek
Essenza  € 108,- fonq- dekbedovertrek

Trend 2: beddengoed met dierenprint 
We zagen deze trend al steeds meer terugkomen in de mode, maar ook in het interieur zijn dierenprints inmiddels helemaal toegestaan! Of je nu gaat voor een dekbedovertrek met kekke kraanvogels of kiest voor een vrolijke panterprint, zolang jouw dekbedovertrek een dierlijk tintje heeft, zit je helemaal goed dit seizoen.
Beestachtig leuke dekbedovertrekken
Van safari- tot kraanvogel- en kattenprints.
Essenza € 162.- fonq- dekbedovertrek
Marjolein Bastin Autumn         € 37.99 fonq- dekbedovertrek


Trend 3: dekbedovertrekken met bloemenprint .
Deze dekbedovertrektrend zagen we vorig jaar al. maar ook dit jaar wordt jouw slaapkamer weer opgevrolijkt door de mooiste bloemenprints. Je ziet zowel bont gekleurde boeketten gecombineerd met een vrolijke achtergrond kleur als wat meer subtielere prints in een neutraler kleurenpalet. Houd de rest van je slaapkamer rustig, zodat je bed de eyecatcher van de ruimte wordt. Met deze trend ben je het hele jaar door in zomerse sferen!

Beddinghouse Moos € 83,- fonq- dekbedovertrek

Essenza Xess € 126,- fonq- dekbedovertrek
Essenza Naia € 89- fonq- dekbedovertrek


Van Dyck Exotic € 149,- fonq- dekbedovertrek
Trend 4: effen dekbedovertrekken - Keep it natural
Ga je liever voor een rustige sfeer in de slaapkamer? Maak je bed op met natuurlijke kleuren en materialen, zoals een dekbedovertrek van linnen of katoenen beddengoed. Deze materialen zorgen voor een pure uitstraling. Kies daarnaast voor een effen kleur om de rust te bewaren en een ontspannen sfeer te creëren, waarin je helemaal kunt wegdromen!   
Crisp Sheets € 149,95 fonq- dekbedovertrek

Geef je slaapkamer een frisse en moderne look met het Crisp Sheets The Suite overtrek. Het smetteloze overtrek is gemaakt van katoen en voelt door de speciale weving altijd lekker zacht en krakerig aan, alsof hij net uit de wasmachine komt.

Damai Beat€ 56,99 fonq- dekbedovertrek

Populaire posts