Restaurant Sil / HOTSPOT


lekker en lokaal eten, dat doe je bij het pop-up restaurant Sil in Rotterdam. Bij Sil krijgt je niet de alledaagse gerechten voorgeschoteld. Denk eerder aan bijvangst, wilde ganzen, haantjes en bokjes. En de kooktechnieken die ze gebruiken, zijn oeroud. Weer eens wat anders!
Restaurant Sil kookt bewust met verse, duurzame en veelal onbekende producten. Er zijn maar negen tafels, zij willen het gezellig en knus houden.


Het menu bij Sil
Het menu bij Sil staat vol met lekkere veggies en vlees. De gerechten klinken bijzonder en culinair. Je eet er bijvoorbeeld een bloemkool espuma met raapsteelolie, bloemzuurcreme en lijnzaadkrokant of een Harder met rivierkreeft, rammenas en gekonfijte tomaat. De bijvangst is met linzen, cowder en geroosterde venkel. De toetjes zijn aan de gezonde kant. Zo serveren ze er een pompoentaart karnemelk-ijs met kaneel en karamel of een gekarameliseerde perentaart. 


Eet niet te veel van te voren, want je kiest voor minimaal een 3- en maximaal een 5-gangenmenu met bijpassende wijnen en sappen.
Kleurrijk, een tikkeltje gewaagd maar vooral met een leuke twist: deze retro brunchtafel is helemaal on trend. En jij kunt hem winnen! Wij verloten deze complete set voor maar liefst vier personen. Zo wordt Pasen echt een feestje aan tafel!
Win een gedekte brunchtafel!
Met deze kleurrijke en retro items 
t.w.v. € 475.
Doe mee & win!
Dit kleurrijke brunchpakket heeft alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze brunch en een tafel vol lachende gezichten. Word jij ook zo vrolijk van deze gedekte tafel? Laat ons hieronder weten waarom en met wie jij samen zou willen brunchen. Wie weet is deze brunchtafel t.w.v. € 475 binnenkort van jou! Meedoen kan tot 14 april 2019.


De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 14 april 2019 en krijgt per e-mail persoonlijk bericht. Gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. Ga snel hier naar fonq/en doe mee met de winactie!

Populaire posts