This Ultra Modern Tiny House Will Blow Your Mind / INTERIOR - EXTERIORIn de video van het YouTube-kanaal Living Big in a Tiny House krijgt de kijker een rondleiding in het tiny house van de twee Australiërs Matt en Lisa Aussies. Zelfgebouwde tiny house is een geweldige inspiratie voor tiny lovers!


Tien tot acht jaar geleden raasde er door dit gebied een grote bosbrand. Veel huizen in de buurt hier zijn daardoor verloren gegaan. Zodoende konden wij ons tiny house hier bouwen', Met 16 acres aan bos rondom het huisje is de natuur dichterbij dan ooit en het uitzicht is werkelijk adembenemend.vertelt Matt aan de interviewer.

Het tiny house heeft een groot terras met een mooie moderne overkapping en meer dan genoeg ruimte rondom het huis. Logisch, zo legt Matt uit: 'Als je klein woont, is het belangrijk om veel buitenruimte te hebben.' Op het terras staat een loungeset, de benodigde prullenbakken en een barbecue — een onmisbaar attribuut in Australië, uiteraard.

Achter het huis staat een ruime kooi voor de twee katten van het stel, die aan de hand van een tunnel bevestigd is aan het huisje. Daar komen de katten via een kattendeur de woonkamer in, waar ze hun voederbakken vinden. 
Wanneer je het huisje binnenloopt, sta je gelijk in de woonkamer. Een deel van het plafond is verbazingwekkend hoog (nogal ongebruikelijk voor tiny houses) en dat geeft dankzij de extra lichttoevoer de indruk van een heleboel ruimte. Boven de bank hangt een kunstig in elkaar gezette lamp en aan de muur hangt een niet-bescheiden tv die het hele oppervlakte van de muur in beslag neemt. Ook staat er een haardvuur naast de bank in de woonkamer.

De keuken is groot — menig rijtjeshuis doet onder aan de grootte van de keuken in dit huisje. De meeste elektronica, zoals de oven, de vaatwasser en de koelkast zijn weggestopt in de trap.
Matt is badkamermaker van beroep en hij heeft voor de badkamer in het tiny house dus geen compromissen gemaakt. Met een dubbele douche met uitzicht op het bos en een grote badkamertafel heeft de badkamer een luxueuze uitstraling.De bovenverdieping van het tiny house heeft een kleine overloop die de twee bovenruimtes aan de uiteindes van het huisje verbindt. 

Het gehele project, zo zegt Matt, heeft tussen de 80.000 en 90.000 Australische dollars gekost. Op het einde zegt Lisa dat het tiny house voor haar een dream come true is.
 

€ 100,00 /dilmahtea

De naam samovar komt uit het Russisch en betekent 'zelfkoker'. Oorspronkelijk bestond een samovar uit een (koperen) ketel met een kraantje, die op een houtskool-, petroleum- of elektrisch vuur werd geplaatst. Bovenop stond een potje, waarin een hele sterke thee werd gezet. De thee werd verdund met het hete water uit de samowar.Dilmah’s Opatha samovar is elektrisch en heeft een capaciteit van 5L. Ideaal om water op de juiste temperatuur te houden voor het zetten van thee!...Dit is toch heerlijk genieten van je thee op balkon of in je tuin!Populaire posts