Trendy: Stalen deuren met glas / INTERIOR - EXTERIOR

Stalen  deuren met glas, ook wel staldeuren genoemd zien we in veel interieurs verschijnen de afgelopen jaren en dat is niet zo verwonderlijk. Ze zorgen voor een prachtige uitstraling en veel sfeer. Met deze grote glaspartijen kunt je de openheid en de hoeveelheid daglicht in je huis op fraaie wijze maximaliseren. Een ander voordeel is dat ze eigenlijk bij elke stijl interieur passen en daar een prachtig accent aan toevoegen: van de landelijke boerderijstijl tot aan oude huizen in klassieke stijl, industrieel stijl.

HIGHLIGHTEN
Je stalen deuren zijn natuurlijk een prachtig opvallend element in je interieur. Dit kun je nog eens extra highlighten door er wat fraaie kunstobjecten naast te plaatsen. Hier is dit op zeer fraaie wijze vorm gegeven met het paardenhoofd op sokkel en het vierluik achter de deur met natuurlijk de juiste fraaie verlichting van bovenaf. Zo wordt de aandacht nog meer op je deuren bevestigd en komen ook deze kunstwerken mooi naar voren.
RUIMTES SCHEIDEN
Je wilt graag je woonkamer van je keuken scheiden? Of je open hal van je woonkamer? Een stalen wand met glas is dan de perfecte keuze. Je behoudt zo toch de openheid en ook het zicht op alle ruimtes, maar de ruimtes worden wel luchtdicht en geluiddicht van elkaar gescheiden. In het midden bevinden zich volledig geïntegreerde deuren die je eigenlijk nauwelijks ziet in het ontwerp. Een zeer fraaie oplossing!Binnendeuren van glas maximaliseren de lichtinval in je huis en zijn optisch veel sfeervoller en fraaier dan de meeste andere designs deuren voor binnenshuis.  

Geniet ook van je tuin! Kies je voor dunne stalen profielen dan lijkt je raam net een volledig glazen wand, slechts gescheiden door enkele dunne frames. Plaats je zo'n groot raam met dunnen stalen profielen in je keuken of woonkamer dan kun je elke dag genieten van een prachtig uitzicht op je tuin. 
Met stalen deuren /ramen met glas kun je dit op prachtige wijze namaken en zo heel veel sfeer toevoegen aan een ruimte. De wat bredere stalen profielen passen hier perfect in dit stijlvolle, landelijke interieur. Ook zie je dat deze moderne deuren perfect combineren met een wat meer klassieke en nostalgisch interieur met prachtige oude schouw met haardvuur.TUSSENWAND VOOR EEN EXTRA OPENHEID IN JE HUIS
Wil je graag een muur verwijderen in huis, maar toch ook een duidelijke afscheiding? Denk dan eens aan een glazen wand met stalen profielen. Een perfecte oplossing voor een tussenwand waarbij je meer openheid en zichtbaarheid creëert in je huis. Hier zien we dat deze stalen deuren met glas ook prima passen in de landelijke stijl. De oude houten balken en de lange houten eettafel zorgen daarbij voor het warme, rustieke accent waardoor je ook wat warmte en huiselijkheid creëert.

STYLIST CHOICE!


WOOOD Move kast -€ 399,-BasicLabel

WOOOD Rocco sofa- € 599,-BasicLabel 

WOOOD Harper kamerscherm hout - € 69,-BasicLabel


Populaire posts