Zo houd je witte kleding echt wit / WIST JE DAT?

Witte kleding wit blijft! dat je was een uitdaging is voor de meesten. Zelfs je kleding naar de wasserette brengen verzekert je niet van stralend witte was.Dit komt omdat wij allemaal vertrouwen op dure merken die kleding beschadigen en vol chemicaliën zitten. 

En het maakt niet uit of het poedervorm of vloeistof is, je kleding zal uiteindelijk verkleuren. De truc op het behoud van witte kleding zit juist in het gebruik van hele andere middelen. Hier onder ze je welke middelen het beste werken en waarom.
#Bakpoeder /Week je kleding in een teil met 1 kopje bakpoeder opgelost in 4 liter water. Na het weken was je, de kledingstukken zoals je gewent bent. Dit rekent af met de meeste vlekken en zorgt voor die stralend witte kleur. Makkelijker dan dit kan niet.
#Aspirine /Heel gek om Aspirine te gebruiken op je kleding, maar het werkt echt. Dit is een geheimwapen. Is je witte jurk geel of grijs is geworden doe dan het volgende. Los 6 geplette aspirines op in wat water en week daar een half uur je kleren in voor je ze wast volgens de wasvoorschriften.
#Azijn en Citroen /De combinatie van azijn en citroensap is de meest krachtige vlekverwijderaar die je kan gebruiken. Was je kleren hiermee en je hebt geen last meer van vlekken, het zorgt er ook voor dat je kleding frisser gaat ruiken.

 WE LOVE RIVERDALE 👄

Populaire posts