Dit vergeten veel mensen wanneer ze een nieuwe jas hebben gekocht / FASHION


 
Jas / Mart Visser

Wat doe jij meteen als je een nieuwe jas hebt gekocht?
Een enkeling vergeet het, maar wanneer we een nieuwe jas hebben gekocht, knippen we altijd het prijskaartje eruit voordat we ‘m dragen. Echter, er blijkt nog iets te zijn wat veel mensen vergeten te doen bij hun nieuwe jas.
Het is niet erg, maar het staat wel een beetje knullig.

Wegknippen
Aan de achterkant van vele blazers en langere (winter)jassen zit een soort ‘x’ genaaid, tussen de spleet van de stof aan de onderkant bevindt-ie zich. Niet iedereen lijkt zich ervan bewust te zijn, maar deze ‘x’ moet je dus wegknippen. Het heeft voor jou als drager van de jas geen enkele functie om het te laten zitten. 
Functie
De ‘x’ bevindt zich er simpelweg zodat de jas minder snel kreukt wanneer het van de fabriek naar de winkel wordt gebracht en wanneer het in de rekken van de winkel hangt. Verder hebben ze geen enkele doel. Noppes. In de winkel voorkomen ze kreukels, maar zodra je met je aanwinst thuiskomt en klaar bent om ‘m te dragen, kun je de ‘x’ er gewoon uitknippen.
Staat mooier
Het kan dat je het vergeet. Het is niet heel erg, maar daardoor komt je jas wel iets minder goed uit de verf. Door de ‘x’ te verwijderen staat de jas mooier, omdat het natuurlijker met je meebeweegt. Daarnaast kun je ook vrijer in je nieuwe jas bewegen.

Coucou Jade Roller / 

 The Coucou Club 
Een eeuwenoud Chinees beautyritueel herleeft! Geroemd als de: ‘work-out voor het gezicht’, ‘natuurlijke face-lift’, en ‘verjongende beautytool met helende werking’.
    • De rollende beweging zorgt voor een betere doorbloeding en bevordert lymfedrainage (de afvoer van giftige stoffen) waardoor donkere kringen, wallen en opgeblazen wangen verminderen. Ideaal voor (te)vroege ochtenden!
    • De gezichtsroller verstevigt de gezichtsspieren en verbetert de elasticiteit van de huid, waardoor je je gezicht een natuurlijke facelift geeft.
    • Het rollen verbetert de huidtextuur en de helderheid van je teint, waardoor je die natural glow krijgt.
    • Je skincareproducten worden beter opgenomen tijdens gebruik van de roller én de roller heeft een verkoelende, ontspannende werking. € 35,- Babassu / Cocou Jade Roller

Populaire posts