H&M lanceert Mini-Me-collectie met matching looks voor moeder en dochter / FASHION


H&M is deze maand druk in de weer. Eerder deze maand bracht H&M al een betaalbare bruidscollectie uit, met niet alleen betaalbare bruidsjurken, maar ook stijlvolle kleding om een bruiloft bij te wonen. Ook maakte H&M bekend een online platform te lanceren waar je als member stijladvies kan krijgen én kan geven. Nu komt de Zweedse modeketen met een Mini-Me-collectie die te schattig is voor woorden. Deze bestaat uit matchende zomerjurkjes en jumpsuits in lichte tinten, tropische printjes en strepen. De collectie is gemaakt van onder andere linnen en bamboo jersey. Zo zijn zowel moeder als dochter helemaal klaar voor de zomer. De prijs voor de dameskleding varieert tussen de 19,99 euro en 39,99 euro en voor de kinderkleding is dat tussen 14,99 euro en 34,99 euro. Bekijk de schattige outfits van de lente/zomer 2019 Mini Me-collectie die vanaf 2 mei in de H&M-winkels-en webshops beschikbaar zijn.

Het is bijna Moederdag, met Moederdag zetten we alle moeders in ons leven even extra in het zonnetje. We gunnen onze moeders de wereld, en als het kon zouden we ze overladen met cadeau’s en tripjes. Opties genoeg waarmee je kunt laten zien dat je moeder de beste vrouw op aarde is.

Jamie's Italian in de Markthal... Buon appetito! Bij Jamie's Italian vind je de lekkerste gerechten, met de beste ingrediënten uit Nederland en Italië. In de Rotterdamse Markthal gaan jullie genieten van een 3-gangen lunch. Een dagje Rotterdam, met een Italiaanse "touch" van Jamie Oliver.Prijs: € 59,00 voor 2 personen Reserveer hier alvast je voucher!

Workshop bonbons maken! Je wordt meegenomen in de wereld van chocolade.
Gezellig en ongedwongen bonbons leren maken! Wat dacht je van krokante praline bonbons of overheerlijke slagroom truffels... Eigen handgemaakte bonbons om lekker thuis van te genieten.Prijs: € 35,50 per persoon Reserveer hier alvast je voucher!


Populaire posts