Met Gala 2019 / FASHION

Lady Gaga in maar liefst 4 outfits van Brandon Maxwell en Tiffany & Co. juwelen
Het jaarlijkse gala van het Metropolitan Museum of Art - beter gekend als ‘The Met Gala’, brengt als één van de belangrijkste evenementen in de modewereld jaarlijks de sterren bij elkaar. Sinds 1995 heeft ieder gala een thema. Dit jaar was dat ‘camp', oftewel: buitenissig en nét even over het randje.


Cardi B wás de red carpet in deze jurk met giga-sleep van Thom Browne

Céline Dion werd de 'Nieuwe Night King' genoemd in deze Oscar de la Renta look

Kim Kardashian in een custom Mugler jurk, zijn eerste nieuwe ontwerp in 20 jaar
Zussen Kylie en Kendall Jenner kwamen beide in kleurrijk Versace waar niemand omheen kon

Het is bijna Moederdag, met Moederdag zetten we alle moeders in ons leven even extra in het zonnetje. We gunnen onze moeders de wereld, en als het kon zouden we ze overladen met cadeau’s en tripjes. Opties genoeg waarmee je kunt laten zien dat je moeder de beste vrouw op aarde is.

Maak een heerlijk parfum met mama... helemaal naar jullie wensen! Altijd al een keer je eigen parfum willen maken? Dat kan tijdens deze leuke workshop met je moeder samen. Gedurende twee uur ga je onder begeleiding van een professionele parfumeur een persoonlijk en speciaal parfum maken. Prijs: € 22,80 per persoon Reserveer hier alvast je voucher!

 
Een heerlijke High Tea... op het ss Rotterdam! Stap aan boord van het ss Rotterdam en geniet van een royale middag. In de Captains Lounge wordt voor jullie een High Tea geserveerd, waarbij het jullie op deze middag aan niets zal ontbreken. Prijs: € 43,00 voor 2 personen Reserveer hier alvast je voucher!Populaire posts