Ook Gucci brengt lipsticklijn uit / FASHIONHet Italiaanse modehuis Gucci bracht dit weekend een make-upcollectie uit. Ze treden daarbij in de voetsporen van andere modehuizen zoals Dior en Chanel. 
Fans van Gucci kunnen vanaf nu hun lippen stiften met een lippenstift van hun geliefde modehuis. Alessandro Michele, creatief directeur: “Het is iets magisch en het is sterk verbonden met andere details die ik gebruik voor de expressie van mezelf, zoals juwelen of specifieke haarmode.” Hij vindt dan ook zelf dat een lippenstift het mooiste object is dat je meedraagt in je handtas. De collectie bestaat uit 58 tinten en komt in gegraveerde, gouden doosjes. De lippenstiften zijn online te koop. 

Art is Emotion

Je maakt in deze workshop een schilderij wat jouw innerlijke en of je gevoel weerspiegelt. Intuïtief (ook wel helend) schilderen is vanuit je gevoel, je binnenste. Wanneer je vanuit je gevoel schildert word je creatieve vermogen aangesproken. En zo kunnen onbewuste processen duidelijk worden. Zie het als een bewustzijnstraject...maar wel met kleuren !

Kijk snel op de site!

Workshop: Art is Emotion!Populaire posts