Tapisco / HOTSPOT

Bij Tapisco in Den Haag deel je Zuid-Europese gerechtjes in een modern jasje
Tapisco, dat staat voor ‘tapas’ en ‘petiscos’. 

Waar tapas de toon zetten in de Spaanse cultuur, zijn Petiscos de Portuguese tegenhanger van deze kleine hapjes. Hier moet je dus zijn voor een gezellige avond waarbij kleine gerechtjes gedeeld worden (of lunch, want Tapisco opent al om 12:00 uur en serveert zijn gerechtjes de hele dag door). 

Benieuwd wat je kan verwachten? Verwacht vooral een uitgebreide selectie aan authentieke tapas in een modern jasje. Vlees en vis staan centraal en de Spaanse en de Portugese tradities worden mooi met elkaar versmolten. Gepekelde zeebaars met zoetzure groenten, empanada met tonijn en tomaat, gefrituurde kabeljauw met kappertjes-mayonaise,…
Af en toe verrast het menu met een uithaal naar Azië (handrol met licht gerookte zalm, avocado en ei) of een Franse twist (macaron van inktvis met sardine en waterkers, mille-feuille als dessert)


Drankkaart van Tapisco
Als waardige representatie van het Zuiden is ook de drankkaart helemaal afgestemd op de Spaanse en Portugese drankcultuur. San Miguel of Moritz als biertje, Spaanse en Portugese wijnen, Vermout, Port of Sherry en tja coctails??! we garanderen je dat de combinatie van drank met het lekkere eten dik in orde zal zijn.

Tapisco kreeg een paar maanden na opening al een Michelin-onderscheiding achter zijn naam. Dat hebben ze te danken aan hun sublieme prijs-kwaliteit verhouding. Als dat geen reden is om je vrienden op te trommelen en snel eKortom? Nodig je beste vrienden uit, bestel een tafel vol met kleurrijke tapiscos en… geniet.

Kneuterdijk 11
2514 EM Den Haag
Tapisco is geopend op vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 01:30 uur en van zondag tot en met donderdag van 12:00 tot 24:00 uur
www.restauranttapisco.nl Art is Emotion

Je maakt in deze workshop een schilderij wat jouw innerlijke en of je gevoel weerspiegelt. Intuïtief (ook wel helend) schilderen is vanuit je gevoel, je binnenste. Wanneer je vanuit je gevoel schildert word je creatieve vermogen aangesproken. En zo kunnen onbewuste processen duidelijk worden. Zie het als een bewustzijnstraject...maar wel met kleuren !

Kijk snel op de site!

Workshop: Art is Emotion!

Populaire posts