Vanaf vandaag gaan we met z'n allen koffieleuten ! / ONDERZOEK - WETENSCHAP

Het lijkt er steeds meer op dat er minder ruimte is voor vrije tijd. Met een fulltime baan en gezinsverplichtingen voelt het soms alsof er geen ruimte meer bestaat voor ontspanning. Echter geven de experts aan dat het noodzakelijk is om tijd voor ontspanning te vinden, het is zelfs van essentieel belang.

Uit een recent onderzoek werd dat werd uitgevoerd door de Universiteit van Maryland werd aangetoond dat vrolijkheid het beste middel is tegen stress, depressie en alle daaruit voortkomende verstoringen. Tijdens het onderzoek werd er gekeken naar de verschillende relaties en effecten van het kijken naar vrolijke en humoristische dingen.
Juist daarom is het belangrijk om eens in de zoveel tijd de geest vrij te maken van alle dagelijkse verplichtingen en om eens heerlijk te ontspannen en ontstressen. Een effectieve manier om dit te doen is om een kopje koffie of een ander lekker drankje te drinken met een vriend of vriendin. Lekker weg van de menigte en dagelijkse sleur en heerlijk bijkletsen....DOET WONDEREN! 

Wacaco Nanopresso Espresso Apparaat...gewoon om mee te nemen....te leuk dit!Genieten van een espresso op de piste, in de kano of toch lekker thuis op de bank... Het kan overal met de Nanopresso van Wacaco. Je neemt hem eenvoudig mee en maakt het perfecte kopje espresso met zacht cremalaagje. Dat wordt uitproberen!
#Altijd een vers kopje koffie bij de hand
#Gebruik gemalen koffie
#Je hebt geen batterijen nodig, handig!
#Maak net zulke lekkere espresso's als thuis
#Handig, schoonmaken hoeft niet veel moeite te kosten....DIT IS TOCH GEWELDIG!

Populaire posts