Dit is dus de reden waarom je hetzelfde water nooit twee keer moet koken!/ WIST JE DAT?


Als je water weggooit verspil je in principe kostbaar kraanwater. In 3e wereld landen is water zelfs schaars. We gebruiken water om te koken, te schoonmaken en om thee te zetten via de waterkoker. Gooi jij meestal het water weg wat er nog in zit? Of zet je er de volgende keer nog een bak thee van?

Je moet vanaf nu nooit meer het water hergebruiken van de waterkoker. Het is erg slecht voor je gezondheid als je het hergebruikt! In eerste instantie zie je alleen bubbels en stoom, maar er gebeurd ook zeker iets op chemisch niveau als het water eenmaal aan de kook is! Lees op de volgende pagina de gevaren als je het water opnieuw aan de kook brengt!


Als je ervoor kiest om het water meerdere malen opnieuw aan de kook te brengen veranderd het zuurstofgehalte en er kunnen gevaarlijke stoffen in ophopen. Je kunt dit overigens ook proeven aan de thee, vers water proeft heel anders dan hergebruikt gekookt water. Als je het water opnieuw gebruikt bestaat er een kans dat door de structuur gevaarlijke gassen en giftige stoffen zoals arseen, nitraten fluoride ontstaan in het water.

En als je het water steeds opnieuw kookt voor bijvoorbeeld een nieuw bakje thee, dan ontstaat er snel een laag van mineralen die een korst gaan vormen, deze bacterie kan ervoor leiden dat je nierstenen krijgt! Samengevat is het dus simpel: Het is goed om water te hergebruiken, MAAR doe dit absoluut niet met kokend water! Je kunt er namelijk heel ziek van worden als je het opnieuw drinkt.


AANBIEDINGEN DIE JIJ NIET MAG MISSEN!💋



Het lifting-serum met natuurlijke werkzaamheid verfrist en verkwikt de huid meteen. Het biolifting-systeem met witte truffel hydrateert de huid en activeert de vernieuwing van cellen. Strandlelie vermindert de productie van melanine en egaliseert pigmentverschuivingen op natuurlijke wijze. Voor een strakkere, gladdere en elastischere huid.

Beschermt tegen voortijdige huidveroudering. Verdraagzaamheid en werking wetenschappelijk bevestigd. Zonder derivaten van minerale oliën. Veganistisch.
 87,00
 72,00 /2b-natural 



 85,00 /2b-natural 
Het biolifting-systeem met witte truffel hydrateert de huid en activeert de vernieuwing van cellen. Het voorkomt de vorming van nieuwe rimpeltjes en lijnen. Extract van parakers versterkt het collageennetwerk en reduceert bij regelmatig gebruik de diepte van rimpels langdurig. Voor een frissere, gladdere en stevigere huid met een vernieuwde jeugdige uitstraling.

Beschermt tegen voortijdige huidveroudering. Verdraagzaamheid en werking wetenschappelijk bevestigd. Zonder derivaten van minerale oliën. Vegetarisch.
 101,00    

Populaire posts