Hiervoor kun je babydoekjes ook voor gebruiken / WIST JE DAT?


Zorg ervoor dat je altijd babydoekjes bij de hand hebt...Of je nou wel of geen baby hebt, een pak babydoekjes is eigenlijk onmisbaar. veel voordelen! Benieuwd wat je er allemaal mee kan poetsen?

1. Onderweg
Wanneer je onderweg bent en nét iets te enthousiast een slok koffie neemt, dan is de kans op een koffievlek in je auto erg groot. Niets is vervelender dan onderweg zijn en het niet schoon te kunnen maken. Sta je langs de weg en moet je prompt een lekke band verwisselen? Dan zijn vieze handen sowieso aan de orde. In zulke gevallen is een pakje babydoekjes je grote vriend. Daarnaast poets je met zo’n doekje ook snel vogelpoep van je auto. 
2. Schoenen
Witte sneakers blijven vaak maar voor een korte periode wit..maar met een babydoekje poets je de viezigheid er zo af. Dankzij deze simpele handeling stralen je sneakers weer als vanouds. Ook op een leren schoen doet het zijn werk. De dofheid poets je er zo af.
3. Laptop en telefoon
Door met een babydoekje over het scherm te vegen, ben je binnen no-time van vette e vlekken op je scherm af. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je hiermee je toestel beschadigt, dus maak hier ook gerust je toetsenbord mee schoon!
4. Kleding
Je verwacht het misschien niet direct, maar met babydoekjes kan je ook vlekken uit je kleding poetsen. Dit kan natuurlijk niet bij elke grote vlek, maar wanneer je er snel bij bent kan je het grootste gedeelte laten verdwijnen. Heb je bijvoorbeeld een foundationvlek in je kraag? Veeg deze vlek voorzichtig af met een droge tissue en poets daarna met een babydoekje over de vlek.
5. Zelfbruiner of haarverf
Ben je per ongeluk uitgeschoten met je zelfbruiner of haarverf? Als je er snel bij bent haal je deze verkleuring uit je huid met een babydoekje

KORTINGEN DIE JIJ NIET MAG MISSEN!...ALS KADO OF GEWOON VOOR JEZELF!👄

 € 18, 78 / € 17,52 - NiceBeauty - Revolution

Makeup Revolution Créme Highlight and Contour Kit - Light is een verbazingwekkende sampak die alles bevat wat je nodig hebt om contouren perfect te maken. Het pakket bevat een contour, evenals een markeerstiftstok, elk met 2 kleuren, waardoor u de kleuren krijgt die u nodig hebt om te definiëren, vorm te geven en te markeren. Bovendien bevat het pakket ook de ideale tool om de producten in de huid te mengen. Aan het ene uiteinde is er een spons die ideaal is voor precisiewerk en onder de ogen. Aan de andere kant is er een platte borstel die de kleuren fluweelachtig vloeiend overgaat in grotere gebieden. Makeup Revolution Créme Highlight and Contour Kit - Licht is de ultieme verdichting om je mooiste gelaatstrekken te benadrukken. Hoge Lycra® corrigerende broek. Maakt de buik mooi plat en lift de billen. Slankt de dijen af en ondersteunt de onderrug. Voorzien van platte naden en een katoenen kruisje. 

€ 24,95 Waistrainer-pleinPopulaire posts