4 x kleurrijk en gemakkelijk in de tuin - balkon planten / INTERIOR - EXTERIOR

Ben je op zoek naar mooie buitenplanten die je tuin en of balkon opfleuren, maar heb je geen groene vingers of simpelweg geen tijd voor veel onderhoud? Dan zit je met deze 4 makkelijke en kleurrijke buitenplanten wel goed!


1. Petunia’s

De Petunia is een éénjarige zomerbloeier, die lang bloeit (van mei tot de vorst) en in de meest uiteenlopende kleuren voorkomt: citroengeel, limoengroen, knalroze, donkerpaars en zelfs in de kleuren en patronen van een sterrenhemel. Ze doen het goed in hangmanden, kuipen, muurzakken en de volle grond. Ze zijn makkelijk te onderhouden, maar zorg er wel voor dat de grond altijd vochtig blijft. Op zonnige dagen betekent dit dus dat je ze dagelijks water moet geven. Let wel op dat het water aan de onderkant weg kan lopen, anders kunnen de wortels rotten. Ze staan graag in de volle zon, op een beschut plekje uit de wind.

2. Geraniums
Geraniums hebben de meest prachtige kleuren én ze zijn supersterk. Ze kunnen namelijk goed tegen hitte, zelfs wanneer ze maar weinig water krijgen. Dit komt omdat ze in staat zijn om voldoende water op te slaan in hun stengels en dikwandige bladeren, zodat ze korte droge periodes kunnen overleven. Zelfs tijdens een hittegolf. 

3. Vetkruid (Sedum)
Vetkruid is een geslacht uit de vetplantenfamilie, en bestaat uit wel vier- tot vijfhonderd soorten; van lage bodembedekkers tot middelgrote planten, meestal in rood- en geeltinten. Wanneer ze eenmaal geplant zijn hebben ze weinig verzorging nodig. Geef ze simpelweg water wanneer ze droog ogen en knip uitgebloeide bloemen weg zodat ze hun mooie vorm behouden. 

4. Weigela
De Weigela komt oorspronkelijk uit Oost-Azië en komt in het wild dan ook niet voor in Nederland (maar is zeker wel te koop in Nederlandse tuincentra). De plant heeft ovaalvormige bladeren in de kleuren wit, roze, paars, rood en heel af en toe geel. Niet alleen wij vinden de plant prachtig om te zien, ook vlinders zijn er gek op. Dus wil je vlinders en andere insecten aantrekken in je tuin, plant dan vooral een Weigela.
De plant wordt niet hoger dan 150 cm en is daarom zeer geschikt voor kleinere tuinen.


FOXY Salt Body Scrub 01 is een super ramingen en luxe body scrub van het Deense merk Karmameju. Het is verrijkt met Himalaya kristal zout, en zorgt voor een zachte peeling en verwijdert dode huidcellen. FOXY Salt Body Scrub 01 combineert havtorn-. argan- en rozenbottel olie, die een sterke en effectieve anti-aging effect heeft. Het is met ylang-ylang en rosengeranium dat de huid de bloedsomloop stimuleert. Karmameju FOXY Salt Body Scrub 01 geeft een zijdezachte, mooie en verse  huid.
€ 11,23 € 9,97  NiceBeauty - Karmameju
Karmameju BUFF Natural Body Brush is een super schatting droge borstel gemaakt van beuken en naturfibren tampico. De borstel stimuleert de bloedsomloop, verwijdert dode huidcellen, vermindert cellulitis en geeft nieuwe energie. Het stimuleert ook het lymfesysteem en ontgiftende werking. De huid wordt gelaten met een groot gevoel voor schoonheid en wellness.
Toepassing:
#De borstel moet worden gebruikt zoals, #zonder water en zeep
#Gebruik de borstel voordat het bad
#Gebruik lichte, zachte bewegingen in de richting van het hart
#Bestrijk het onderlichaam met cirkelvormige bewegingen
#Na 3-5 minuten droog borstelen, de huid is klaar voor het bad
#Een koude douche zal de circulatie te stimuleren en geeft een mooie frisheid
#Na het bad gesmeerd lichaam in Karmameju body olie

Drink veel water na de behandeling 37,66 € 33,88 NiceBeauty - Karmameju

Populaire posts