Bali Look / INTERIOR - EXTERIOR

Tekst by Daniella

Wil je je huis een beetje opfleuren en zomers maken met wat gezellige spullen? Denk dan vooral aan bamboe en riet. Deze trend is overgewaaid uit Bali en wij houden er wel van !

Ga bijvoorbeeld los met kussens op de bank die een rotan of rieten look hebben. Of een rieten poef op de grond of rieten lampen aan het plafond. Bamboe tafeltjes doen het ook goed. En deze trend is heus niet alleen bedoeld voor buiten: binnen staat het juist ook heel leuk.

Met duurzame meubels en bijzondere accessoires zoals rotan manden en geweven plaids, geef je jouw interieur een exotische en eigen look. Aardse kleuren en bijzondere stoffen brengen veel sfeer en warmte in huis. Houd je de basis graag neutraal? Bijvoorbeeld in gezellige bruin- en beigetinten? Dat mag! 

Met natuurlijke materialen geef je structuur aan je interieur. Denk aan rieten manden, een hennep vloerkleedbamboe lampionnen en heel veel groen in de vorm van planten.

Eigenlijk kan alles: mix het met oude spullen, nieuwe spullen. Zet het in je badkamer, woonkamer of slaapkamer (of overal). En gebruik gewoon dezelfde kussens of stoeltjes voor binnen én buiten.
Rotan stoel
Weet je niet waar je moet beginnen? Wij hebben de leukste rotan stoel voor je gevonden.
Waar zet jij deze leuke Kubu stoel van MOOS neer? Grote kans dat jouw gedachten nu schommelen tussen de woonkamer en de slaapkamer, maar wat dacht je van in de tuin? Eigenlijk kan deze rotan schommelstoel overal! € 169,00 /klikklik!
Deze toffe Dutchbone Nana hanglamp is gemaakt van gedroogde bananenbladeren. Deze zijn na het drogen zorgvuldig met de hand gevlochten tot een natuurlijke, sfeervolle kap. Mooi zeg! € 59,-/klikklik!Mooie set van 3 witte rotan opbergmanden / Dulaire Rotan . Strak en netjes gevlochten met de hand, ambacht uit Indonesië. Ze zijn ook voorzien van sterke scheepstouw handvaten. € 109,99/klikklik!

Deze rotan kruk is gemaakt van koboo grey riet en heeft een grijze kleur. De kruk heeft een doorsnede van 25 cm en is 40 cm hoog.€ 49,95


Populaire posts