Hennepolie.nl - Hennepolie en CBD olie producten

Boef en Dafne Schippers willen tegen elkaar racen / TREND NEWS - HOLLAND

Dafne Schippers daagt Boef uit voor 100 meter sprint!
Rapper Boef gaat binnenkort mogelijk de strijd aan met Dafne Schippers. De rapper is naar eigen zeggen de 'fastest kid alive' en dat wil de sprintkampioene graag testen.
Boef bedeelde zich de titel 'fastest kid' toe omdat rapper 6ix9ine, die zichzelf eerder bestempelde als snelste, in de bak zit. Via Instagram daagde Boef zijn volgers uit tot "100 meter sprint voor doekoe". Die oproep viel ook dj Nicky Romero, de ex van Dafne op. "Ik zou Dafne Schippers eens checken haha", schreef de dj. De sprintster reageerde al snel: "kom maar op".!!
 
"Zeg maar waar en wanneer. Of moet ik het organiseren?", reageerde Boef in zijn Insta Stories.

Dit wordt interessant we wachten geduldig af :)FOXY Salt Body Scrub 01 is een super ramingen en luxe body scrub van het Deense merk Karmameju. Het is verrijkt met Himalaya kristal zout, en zorgt voor een zachte peeling en verwijdert dode huidcellen. FOXY Salt Body Scrub 01 combineert havtorn-. argan- en rozenbottel olie, die een sterke en effectieve anti-aging effect heeft. Het is met ylang-ylang en rosengeranium dat de huid de bloedsomloop stimuleert. Karmameju FOXY Salt Body Scrub 01 geeft een zijdezachte, mooie en verse  huid.
€ 11,23 € 9,97  NiceBeauty - Karmameju
Karmameju BUFF Natural Body Brush is een super schatting droge borstel gemaakt van beuken en naturfibren tampico. De borstel stimuleert de bloedsomloop, verwijdert dode huidcellen, vermindert cellulitis en geeft nieuwe energie. Het stimuleert ook het lymfesysteem en ontgiftende werking. De huid wordt gelaten met een groot gevoel voor schoonheid en wellness.
Toepassing:
#De borstel moet worden gebruikt zoals, #zonder water en zeep
#Gebruik de borstel voordat het bad
#Gebruik lichte, zachte bewegingen in de richting van het hart
#Bestrijk het onderlichaam met cirkelvormige bewegingen
#Na 3-5 minuten droog borstelen, de huid is klaar voor het bad
#Een koude douche zal de circulatie te stimuleren en geeft een mooie frisheid
#Na het bad gesmeerd lichaam in Karmameju body olie

Drink veel water na de behandeling 37,66 € 33,88 NiceBeauty - Karmameju

fonQ.nl

Populaire posts