GOUD IN COSMETICA / NAZAN DERMACARE


Tekst: Nazan Tastan
@andbeauty.nl.
@nazan-dermacare

Gold Facial, een anti-verouderings gezichtsbehandeling oftewel een goudmasker met puur bladgoud van 24 karaat voor huidverjonging. Gold Facial lijkt het effect te hebben van een soort laserbehandeling van de huid. Maar waar komt het nou vandaan?

Zuiver bladgoud van 24 K Gold Facial is ontwikkeld in Japan, populair in Amerika en al een tijdje ook in Nederland toegepast.
De huidarts zegt dat goud ontstekingsremmende en anti-bacteriële eigenschappen heeft en als je goud zou innemen zou het zelfs een anti-oxidatieve werking hebben. Wij raden dit laatste natuurlijk af.
Hoe goud kan helpen tegen huidproblemen? 
Historici beweren dat Cleopatra elke nacht met een gouden masker sliep, om haar jeugdige huid te behouden. Daarnaast wordt in de Chinese geneeskunde al eeuwen gebruik gemaakt van het edelmetaal, als geheim van een lang en gezond leven.
Vandaag de dag worden nog steeds gouden munten meegekookt tijdens de bereiding van Chinese gerechten, om zo de gezondheid te bevorderen.

Goud komt als zuiver metaal in de natuur voor. Het symbool is afkomstig van het Latijnse woord Aurum, dat lichten of glazen betekent. In de school van de klassieke homeopathie is uitgebreid onderzoek geweest over de uitwerking van goud op ons lichaam. Goud is een natuurlijk sporenelement waarvan is aangetoond dat het een ontstekingsremmende werking heeft en de celcommunicatie activeert. Door de warmte van de huid trekt het goud in de huid. Hier verhoogt het de opname van de werkstoffen en versterkt het bindweefsel.

Goud versterkt het bindweefsel
De Romeinen zagen in goud een adequaat middel bij huidproblemen. Het geeft de cellen nieuwe energie, waardoor de vermoeide of aangetaste huid een heerlijke boost krijgt. De huid wordt glad en de opname van werkstoffen wordt verhoogd. Goud stabiliseert en versterkt het bindweefsel, waardoor de huid steviger en jonger wordt. Heerlijk straalt!
In sommige verzorgingsproducten wordt goud gebruikt. In sommige luxe en hoogwaardige crèmes, en maskers wordt 24 karaats bladgoud verwerkt. Goud vertraagt het verouderingsproces van de huid, het activeert de doorbloeding, helpt tegen een droge huid, het verstevigt de huid en vermindert daarmee rimpels. Je kunt je daarom wel voorstellen dat goud wordt gezien als een juweel onder de verzorgingsproducten.

Nazan Tastan
 is de eigenaresse
 van AndBeauty
schoonheidssalon in 's-Hertogenbosch gericht op huidverbetering.
 Met persoonlijke aandacht weet zij
 met iedere behandeling het beste resultaat te behalen. Tevens heeft Nazan onlangs haar eigen label Nazan DermaCare geïntroduceerd in de cosmetica world.

 klik hier en pak je kortingen!
EXTREME HIGH FASHION KORTINGEN DIE JIJ NIET MAG MISSEN!!!!
Anine Bing Jasje  € 319,00 / € 159,50 klik hier en pak je kortingen!
Equipment blouse € 429,- / € 214,- klik hier en pak je kortingen!
Ba&SH jurk € 359,- / € 179,50  klik hier en pak je kortingen!
Ba&SH blouse € 139,90 / € 69,95  klik hier en pak je kortingen!

Populaire posts