Jade roller & gua sha? / BEAUTY - VERZORGING


Twee beautytools die populair zijn in de beauty scene: de jade roller en de gua sha. Wat het allemaal inhoudt en hoe je het gebruikt lees je hier!

Jade Roller
Wij beginnen met de Jade Roller..je hebt ze vast voorbij zien komen, in de winkel of op Instagram. Een eeuwenoud Chinees beautyritueel herleeft! Geroemd als de: ‘work-out voor het gezicht’, ‘natuurlijke face-lift’, en ‘verjongende beautytool met helende werking’. De rollende beweging zorgt voor een betere doorbloeding en bevordert lymfedrainage (de afvoer van giftige stoffen) waardoor donkere kringen, wallen en opgeblazen wangen verminderen. Ideaal voor (te)vroege ochtenden!

    • De gezichtsroller verstevigt de gezichtsspieren en verbetert de elasticiteit van de huid, waardoor je je gezicht een natuurlijke facelift geeft.
    • Het rollen verbetert de huidtextuur en de helderheid van je teint, waardoor je die natural glow krijgt.
    • Je skincareproducten worden beter opgenomen tijdens gebruik van de roller én de roller heeft een verkoelende, ontspannende werking.
    • De jade roller bestaat al sinds de 7e eeuw, waar in China geisha's en keizerinnen er op los rolden met de jade roller. Waarom jade? In het oude China geloofden ze dat deze steen ook negatieve energie wegnam en je 'chi' (=levensenergie) in balans bracht.

Gua Sha
Ook deze tool werk je over je gezicht - maar let op: altijd zachtjes, krassen in je gezicht zijn niet de bedoeling zeg maar. En oja, zo'n lymfedrainagemassage met een gua sha-hulpmiddel kan tot 30 minuten duren als je het serieus wilt doen.'En je kunt jezelf thuis een gezichtsbehandeling geven wanneer je wilt zonder giftige stoffen, zonder chemicaliën, zonder constant een dure masker te moeten kopen.'

Wel belangrijk om te weten…je kan namelijk tegenwoordig bijna overal de tools verkrijgen maar let wel op dat je een originele kwaliteit koopt!

Beschermt tegen verbranding. Voorkomt vroegtijdige huidveroudering en vermindert bestaande rimpels door toegevoegd hyaluronzuur.

Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF 30 is een dagelijkse gezichtsverzorging voor elk huidtype die beschermt tegen verbranding door de zon en huidschade, terwijl het de zichtbare tekenen van huidveroudering vermindert. De formule in deze zonnebrandcrème combineert twee geavanceerde technieken die superieure bescherming bieden tegen UV-schade als ouderdomsvlekken en intens hydrateren om te zichtbare verschijning van rimpels op het gezicht en decolleté te verminderen.Eucerin Sun bevat effectieve UVA- en UVB-bescherming, plus, een unieke biologische celbescherming. Dit laatste bestaat uit een combinatie van glycyrrhetinezuur, dat de huideigen DNA-bescherming ondersteunt, enLicochalcone A, een krachtig antioxidant dat de huidcellen beschermt tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. 
Om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en om de gezichtshuid intens te hydrateren bevat de formule in de zonnebrandcrème twee verschillende typen van Hyaluronzuur - hoog- en laagmoleculaire stoffen. Terwijl de hoogmoleculaire stoffen rimpels verminderen, stimuleren de laagmoleculaire stoffen de huideigen productie van Hyaluronzuur.

Het zeer effectieve UVA-/UVB-filler systeem is op maat gemaakte gezichtsverzorging conform de regels van zowel de Europese Unie, als Cosmetics Europe – The Personal Care Association (voorheen: Colipa).
De zonnebrandcrème Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF 30 heeft een aangenaam lichte textuur die gemakkelijk wordt opgenomen door de gezichtshuid en een matterend effect heeft.€ 17,74 / yourskin./Eucerin

Populaire posts