Karmameju Skincare / ADVERTORIAL


                                                      Karmameju
Karmameju werd opgericht door Mette Skjærbæk. Mette Skjærbæk was al tien jaar actief in de internationale modewereld, maar besloot om terug te keren naar haar geboorteland. Eenmaal terug in Kopenhagen bracht ze al snel de eerste Karmameju collectie op de markt en op dit moment is ze alweer tien jaar actief op de Deense markt.
Het toenmalige assortiment bestond uit een selectie van geurkaarsen, allemaal met de hand gemaakt en bestaande uit enkel natuurlijke ingrediënten zonder schadelijke bijwerkingen. Dit principe wordt nog steeds gehanteerd: alle producten moeten zonder schadelijke bijwerkingen worden geproduceerd.
Karmameju is inmiddels uitgebreid door heel Europa en is te verkrijgen in vele beautysalons en kuuroorden. Het merk heeft zulke successen kunnen boeken door de twee verschillende collecties die gepresenteerd zijn: de loungewear collectie en de 100% natuurlijke Spa huidverzorging.
De 100% natuurlijke Spa collectie is een selectie van therapeutische, luxe huidverzorgingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld om het lichaam en de geest te stimuleren en te beschermen. Het bedrijf werkt nauw samen met een Britse onderzoek faciliteit om hemelse producten met een heerlijke, natuurlijke geur te creëren. Het Britse onderzoeksbedrijf doet onderzoek naar de precieze wensen van de klant. Op deze manier worden de prestaties geoptimaliseerd en de klanten zo tevreden mogelijk gehouden. De producten van Karmameju bieden naast een verbetering van de huid ook een actieve ondersteuning van zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning en vitaliteit.
Om de hoge kwaliteit van de producten te kunnen garanderen wordt de onderneming gedreven door haar geloof in het creëren van een stralende en jeugdige huid. Het is daarom erg belangrijk voor hen om duurzame en natuurlijke huidverzorgingsproducten te creëren. Om dit te kunnen realiseren worden alleen de beste etherische oliën, met de meest zuivere en actieve ingrediënten, van de hoogste kwaliteit gebruikt. Daarnaast zijn de producten vrij van parabenen, glycolen, ftalaten, petrochemicaliën, siliconen, sulfaten, synthetische benzonaten en kleurstoffen.
NiceBeauty / Karmameju biedt een brede selectie Karmameju producten aan uit beide collecties. Kies daarom nu uit huidverzorgingsproducten, maar ook badjassen, tapijten en geurkaarsen.

Populaire posts