Hennepolie.nl - Hennepolie en CBD olie producten

Man springt met 68.000 euro op zak in de Maas/ TREND NEWS - HOLLAND

Een man uit Rotterdam is met 68.000 euro op zak de Maas ingesprongen. Hij probeerde te ontkomen aan de politie, maar dat is niet gelukt. De man is opgepakt en het briefgeld ligt op dit moment te drogen op het politiebureau.


"Wat doe je als je 68.000 euro op zak hebt, dit niet kan uitleggen en de politie voor je neus staat? Een man aan de Prins Hendrikkade zag nog maar 1 uitweg", zo twittert de politie over het voorval."Met het geld sprong hij het water in." Waarom de man zo veel briefjes op zak had, is nog niet duidelijk. Eén voor één uitgestald / Het bezorgde de politie wel wat extra werk. Ze moesten de natte briefjes één voor één uitstallen op het politiebureau. Het bezorgde de politie wel wat extra werk. Ze moesten de natte briefjes één voor één uitstallen op het politiebureau.
Wat doe je als je 68 duizend euro op zak hebt, dit niet kan uitleggen en de politie voor je neus staat? Een man aan de zag nog maar 1 uitweg: met het geld in het water springen. Het gevolg: een aanhouding en veel briefjes die 1 voor 1 gedroogd moesten worden...

28 people are talking about this


BEAUTY SKIN CARE - KUSSENSLOOP / € 14,95 -DEKBED-DISCOUNTER
Wakker worden met een gezonde huid en glanzend en volumineus haar? Dat kan! En de truc is heel simpel: verwissel je kussensloop voor een zijdezachte variant. Doe je katoenen kussensloop gauw weer in de kast, want vanaf nu wil jij er alleen nog maar een van zijde.

Zo zou het de natuurlijke vochtbalans van je gezicht helpen behouden, en door de gladheid van het materiaal zou het zorgen voor minder rimpels.
"Katoen absorbeert vocht, terwijl zijde het vasthoudt, dus als je op een zijden of satijnen kussensloop ligt, worden de oliën uit je haar vastgehouden, waardoor je haar eerder gevoed dan droog wordt", aldus celebrity haarstylist Jen Atkin.
Daarnaast zorgt een zijden kussensloop ervoor dat je glamoureuze coupe langer in model blijft zitten en helpt het bij het verminderen van pluizig haar. € 14,95 -DEKBED-DISCOUNTER


fonQ.nl

Populaire posts