Met behulp van cola je afzuigkapfilter schoonmaken / WIST JE DAT?

Wat je wel niet kan doen met een hulp van een beetje cola!

Met cola kun je veel dingen schoonmaken. Zo kun je de cafeïnehoudende frisdrank gebruiken om de gootsteen schoon te maken, kauwgom te verwijderen en om sieraden weer te laten stralen. Tevens kun je cola gebruiken om vetvlekken te verwijderen. Ook werkt het drankje perfect als je het filter van je afzuigkap schoon wilt maken.
Afzuigkap schoonmaken ? hoe doe je dat? - Haal het filter van je afzuigkap eruit en leg deze op een diepe bakplaat. Schenk cola over het filter heen en zorg dat het filter helemaal ondergedompeld is. Laat het filter 20 minuten in de cola liggen. Schrob vervolgens met een grove borstel over het filter. Als het goed is kun je het vet nu heel makkelijk van het filter afschrobben. 
BOEK VAN DE WEEK!
In samenwerking met Bookspot.nl 


De bijenhouder van Aleppo’ van Christy Lefteri is het hartverwarmende liefdesverhaal van bootvluchtelingen Nuri en Afra. 

Als ze alles hebben verloren wat hun lief is, vlucht bijenhouder Nuri samen met zijn vrouw Afra weg uit Aleppo. Op hun reis door een gebroken wereld worden ze niet alleen geconfronteerd met de schokkende realiteit van het vluchtelingenbestaan, maar ook met een onuitsprekelijk verdriet: het verlies van hun zoon Sami. Het enige wat hen op de been houdt, is de wetenschap dat Nuri’s neef en zakenpartner Mustafa op hen wacht in Groot-Brittannië, waar hij opnieuw is begonnen met het houden van bijen. Want: ‘Waar bijen zijn, zijn bloemen, en waar bloemen zijn, is nieuw leven en hoop.’ 

Christy Lefteri is geboren en getogen in Londen. Ze is de dochter van Grieks-Cypriotische vluchtelingen en werkte als vrijwilliger in het Unicef-opvangcentrum voor vluchtelingen in Athene, waar het idee voor ‘De bijenhouder van Aleppo’ geboren werd. Populaire posts