Ontdek meer dan 150 wereldsteden op 2 wielen / ADVERTORIAL

Reserveer online: de leukste fietstours met Nederlandse gids. Of losse fietsverhuur. 

Baja Bikes is een Nederlandstalig fietstour operator met gids & Fietshuur. Baja Bikes opereert in ruim 120 steden. Er kan zowel een tour worden geboekt met of zonder local of (Nederlandstalige) gids. 

Met een ruim assortiment fietsen, kinderfietsen, e-bikes en accessoires als kinderzitjes is er voor elke activiteit de mogelijkheid om met Baja Bikes op fietstour te gaan. Naast fietstours en fietshuur biedt Baja Bikes ook de mogelijkheid om wandeltours te boeken of om tickets voor activiteiten aan te schaffen.

In ruim 150 steden – fietstours met Nederlandse gids & voordelige fietshuur
Baja Bikes is gestart in 2005 en biedt meerdere tours aan inmiddels meer dan 200.000 klanten per jaar. Baja Bikes is het platform voor het (online)huren van een fiets met of zonder gids in wereldsteden als Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Berlijn, Budapest, Florence, Kaapstad, Krakau, Lissabon, Londen, New York, Madrid, Milaan, Parijs, Praag, Rio de Janeiro, Rome, Rotterdam, San Francisco, Sevilla, Sydney, Valencia, Wenen of Zagreb. 

Met Nederlandstalige gidsen die je met veel plezier rondleiden en je meenemen in het verhaal achter de stad. Bespaar tijd en haal het maximale uit je stedentrip! In 3 uur zie, hoor en ervaar je alles aan de hand van een local. Gesteld op vrijheid om je eigen route te kiezen en tempo te bepalen? Kies voor voordelige fietshuur. Meer informatie over fietstochten, wandelingen of fietshuur? Ga je op stedentrip? Dan is het een goed idee om alvast te boeken, zodat we de beschikbaarheid kunnen garanderen. Je boekt fietstochten, fietsverhuur of wandelingen snel online.Ga hier naar Bajabikes
fonQ.nl

Populaire posts