Schoonmaakkracht van bleekmiddel maar dan zonder de irritatie? dat kan ! / WIST JE DAT?

Als je dringend bacteriën en andere viezigheid uit de weg moet ruimen, en als je wilt dat alles stralend wit moet zijn dan kan het verleidelijk zijn om meteen naar bleekmiddel te grijpen. 

Maar misschien gebruik je geen bleekmiddel in de was, of misschien vind je het vervelend om dat irritante schoonmaakmiddel te gebruiken in kleine ruimtes, zoals je wc? Misschien hou je gewoon niet van de lucht van bleekmiddel? ......maar het is wel jouw redmiddel !! Dillema ..ja dan is het altijd handig om een alternatief achter de hand te hebben en we hebben een geweldig alternatief voor je gevonden. Dit DIY schoonmaakmiddel is net zo effectief als bleekmiddel en ook zonder de vervelende bijwerkingen.

Hoe maak je het ?...je hebt nodig!
– 1 glas waterstofperoxide
– 1/4 glas citroensap
– 12 glazen water
Eigenlijk is het enige wat je hoeft te doen gewoon even de ingrediënten door elkaar heen mixen. Je kunt het geheel vervolgens in een sproeier doen en dan kun je het gewoon gebruiken als schoonmaakmiddel voor in huis. Je kunt het ook eenvoudig in een fles bewaren, zodat je het als wasmiddel kunt gebruiken voor je witte was...handig he?

Klik hier en kijk snel bij tafelenkeuken!
Heritage Collectables van Laura Ashley

Laura Ashley – deze naam laat de harten van veel vrouwen sneller kloppen. Ooit maakte Laura zelf de eerste prints aan haar keukentafel in London. Het merk is in de decennia erna uitgegroeid tot een wereldmerk op het gebied van interieur en lifestyle. De designers van Laura Ashley Tableware zijn opnieuw de archieven van Laura Ashley ingedoken om mooie printjes voor de nieuwe collectie te selecteren. Met een prachtig resultaat: Heritage Collectables.

Sfeermakers in huis
Laura Ashley Tableware brengt gezelligheid en sfeer in huis. Creëer het echte Laura Ashley gevoel met de nieuwe Heritage Collectables. De kleurrijke vogels in het dessin, zijn kenmerkend voor Laura Ashley. Dit dessin vindt zijn oorsprong in een ver verleden en is nog steeds helemaal van deze tijd – typisch Laura Ashley! Kies je eigen favorieten en mix er op los. Hierbij geldt geen goed of fout, want alle items passen uitstekend bij elkaar.
Klik hier en kijk snel bij tafelenkeuken!


Populaire posts